500-800TL TKL klavye tavsiyesi

Bütçe
700

Imperius

Megapat
Daha fazla  
Selam, ortalama 500-800TL arası bütçem var. Laptop klavyesi ile rahat edemiyorum ve TKL klavye alıp üstüne koyup oynamayı düşündüm.

' Almayı düşündüm fakat çevrem.

Çok önerdi. Gamepower kulaklık kullandım çok memnundum. Fakat klavye konusunda çok iyi yorumlar var ama farkı nedir, nasıldır? Farklı önerilerinizi ve yorumlarınızı belirtirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, ortalama 500-800TL arası bütçem var. Laptop klavyesi ile rahat edemiyorum ve TKL klavye alıp üstüne koyup oynamayı düşündüm.

Çok önerdi. Gamepower kulaklık kullandım çok memnundum. Fakat klavye konusunda çok iyi yorumlar var ama farkı nedir, nasıldır? Farklı önerilerinizi ve yorumlarınızı belirtirseniz çok sevinirim.
İlk olarak bence istediğiniz steelseries klavyeyi alın. Gamepower kesinlikle almanızı önermem, alınmaz da paranıza yazık tkl klavye istiyorsanız ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi Mavi Backlight Red Switch Türkçe Tuş Düzeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL attığım ürüne bakın derim ama kesinlikle gamepowerdan uzak durun bilindik ve kaliteli alın(razer attığınız steelseries logitech gibi) gamepower klavyelerinde bir çok kronik sorun çıkıyor çift yazma yada yazmama gibi.

İlk olarak bence istediğiniz SteelSeries klavyeyi alın. Gamepower kesinlikle almanızı önermem, alınmaz da paranıza yazık TKL klavye istiyorsanız ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi Mavi Backlight Red Switch Türkçe Tuş Düzeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL attığım ürüne bakın derim ama kesinlikle Gamepower'dan uzak durun bilindik ve kaliteli alın(Razer attığınız SteelSeries Logitech gibi) Gamepower klavyelerinde birçok kronik sorun çıkıyor çift yazma ya da yazmama gibi.

8K üstü olumlu yorum görünce sizlere de danışmak istedim fiyattan dolayı da ama önermiyorsanız uzak durmak mantıklı biraz daha katıp. Öneriniz ve fikirleriniz için teşekkür ederim.

Yanına da Rival 5 mouse almayı düşünüyorum. Halihazırda Tulpar 25.1 kullanıyorum. SteelSeries klavye kullanıyor o da o şekilde çok memnunum. Ve acaba yeni mouse serisi çıkarır mı beklesem mi diye düşünüyorum. Görüşlerinizi iletirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Membran bir klavye için fiyatı çok fazla. G87 tercih edilebilir. Gamepower'dan uzak durun zaten. SteelSeries'in fareleri de klavyeleri de aşırı fiyatlandırılmış durumda, daha düşük fiyata daha iyi ürünler alınabilir.

G87'yi inceledim çok güzel bir klavye öneriniz için çok teşekkür ederim. Bu fiyat bandında başka TKL klavye yok sanırım.
Bir de yanına da SS Rival 5 Almayı düşünüyorum. Tavsiye ediyorlar sizin tavsiyelerinizi almak isterim.

O klavyeyi almak hayatında alabileceğin en kötü kararlardan birisi olur. Kişisel olarak kullanmış biri olarak söylüyorum 200TL'ye düz Logitech klavye alın o klavyeyi almayın Allah düşmanımın başına vermesin bir klavye düşünün her hafta farklı tuşu basmıyor bir hafta W basmıyor bir hafta e basmıyor W basıyor sonraki hafta diğeri basıyor başka biri basmıyor yeni klavye aldığımda çok şükür bahçeye gidip o klavyeyi ortadan ikiye bölmüştüm.
allah düşmanımın başına vermesin o klavyeyi

Redragon Kumara bakabilirsiniz. %60 klavye de bakabilirsiniz kompaktlık istiyorsanız.

Bu da çok güzelmiş RGB'de var. Royal Club'ün RGB lisini de buldum yurt dışından ama bitmiş. Bu ikisi arasındaki fark nedir? Kalite ve hissiyat açısından çünkü Redragon daha çok hoşuma gitti.

O klavyeyi almak hayatında alabileceğin en kötü kararlardan birisi olur. Kişisel olarak kullanmış biri olarak söylüyorum 200TL'ye düz Logitech klavye alın o klavyeyi almayın Allah düşmanımın başına vermesin bir klavye düşünün her hafta farklı tuşu basmıyor bir hafta W basmıyor bir hafta e basmıyor W basıyor sonraki hafta diğeri basıyor başka biri basmıyor yeni klavye aldığımda çok şükür bahçeye gidip o klavyeyi ortadan ikiye bölmüştüm.
Allah düşmanımın başına vermesin o klavyeyi.

Türkiye'de böyle şeyler çok hypeleniyor. Şahsen kulaklıklarını yıllarca ben ve arkadaşlarım kullandı ama tabii klavye kullanan yok. Almaktan vazgeçtim GP.

Bu da çok güzelmiş RGB'de var. Royal Club'ün RGB lisini de buldum yurt dışından ama bitmiş. Bu ikisi arasındaki fark nedir? Kalite ve hissiyat açısından çünkü Redragon daha çok hoşuma gitti.

Türkiye'de böyle şeyler çok hypeleniyor. Şahsen kulaklıklarını yıllarca ben ve arkadaşlarım kullandı ama tabii klavye kullanan yok. Almaktan vazgeçtim GP.
gamepowerın hiç bir ürünü alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı