500 TL'ye fare önerisi

Bütçe
500
@XPlasma disslike atma sebebiniz nedir? G203 çok mu iyi?
Logitech G102/G203 Lightsync neden tercih edilmemeli? bu konuyu okursanız neden leş gibi bir fare olduğunu anlarsınız.
Ayrıca yerine alınabilecek kısmındaki farelerin fiyatına bakın bence o zamanlar alınmazdı ama şuanki fiyatına gayet alınır bir fare.

1739030836815.png


Özelliklerine baktın mı M300S'in? Baksaydın eğer bunu söylemezdin.

Baktım abartı bir fark yok malzeme ve markadan kısmanın bir gereği yok bu özellikleri karşı.

G203 double Click yapar ayırca sadece 120 IPS 20G.
M210 300 IPS 30G.
TUF M3 300IPS 30G.
Ayırca o dediğn sorun 1 farede oldu diye fareye ön yargılı yaklaşma.

Fareye ön yargılı yaklaşmıyorum sadece sorun yaşamış bir arkadaşım olduğunu belirttim. Özelliklerini inceleyince zaten gayet güzel duruyor.
 
Ayrıca yerine alınabilecek kısmındaki farelerin fiyatına bakın bence o zamanlar alınmazdı ama şu anki fiyatına gayet alınır bir fare.

Eki Görüntüle 2418997

Baktım abartı bir fark yok malzeme ve markadan kısmanın bir gereği yok bu özellikleri karşı.

DeathAdder Essential alınmaz. Kronik çift tıklama ve scrool sorunu var. Corsair olan da alınmaz. Diğerleri zaten bütçenin minimum 4 katı.
 
DeathAdder Essential alınmaz. Kronik çift tıklama ve scrool sorunu var. Corsair olan da alınmaz. Diğerleri zaten bütçenin minimum 4 katı.

Bahsettiğim şey o zaten o zamanlar fiyatları denkmiş G203 fazla artmamış. Alınmaz denme sebebi bu. Şu anki fiyatı için iyi bir fare.
 
Bahsettiğim şey o zaten o zamanlar fiyatları denkmiş G203 fazla artmamış. Alınmaz denme sebebi bu konuda şu anki fiyatı için iyi bir fare.

Benim dediklerim mantıklı ama araştırım 1 2 tane daha öneri bulurum.

Claws CrossFire V1 olur
İyi dense de 10G 100IPS.


Sağ ol kanka M210 fareyi tercih ettiğin için.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı