500 TL'ye kadar Monitör Tavsiyesi

Bu videoyu zamanında da izlemiştim. Bugün tekrar izledim. Renginden dolayı bi çekimser kaldım. Birde attığınız linkte diğer sitelere göre fiyatı baya uygun. Daha önce de hiç alışveriş yapmadım o siteden.

AOC 23" i2369v - AOC 23" i2367Fm ikisi arasında fiyat farkına değecek özellikler neler? Baktım ancak pek anlamıyorum monitörden. Değecek bir fark var ise i2367fm modelini tercih edeceğim. Yada o kadar çıkmışken başkasını mı al dersiniz? Bana kalsa çıkmayacaktım ancak birinin yardımı ile alabiliyorum. @Bilgehan Demirkaya
 
@Bilgehan Demirkaya sanalmarketimden bir sorun yaşamam dimi. Vatan ya da hepsiburadaya bakınca 70 tl gibi daha uygun fiyat. AOC'un tipini sevmedim. Benq ile viewsonic arasında gidiyorum. İkisinide canlı görme fırsatım yok o yüzden tereddütlüyüm. Birde sizin önceki sayfalarda önerdiğiniz bu model vardı Asus VE247H. Galiba Benq yada viewsonic alıcam.

Birde viewsonic le ilgili şöyle bir yorum çarptı gözüme... "..Monitörün tek kötü yanı 2 ms ayarladığınız leke yada iz tabir edilen görüntülerin oluşması.."
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı