5000 TL AMD Ryzen 7 Oyun+Render Sistem

GTX 1060'dan daha iyi diyorum :/

Tamam o zaman sana güveniyorum bu konuda ben normalde amd ekran kartlarına hiç olumlu bakmam bu konu için objektif olacağım çünkü toplayacağım kasada pişman olmak istemiyorum. :D

AMD artık eski AMD değil. Gerek işlemcileri gerekse ekran kartları çok iyi.

Ekran kartı AMD olması bir problem olur mu? Pek ılımlı bakmıyorlar çevremdekiler ben kullanmadım ama şikayetçilerdi alma sakın alma dediler hep. Bakkal muhabbetimi yoksa. :D
Aynı karttan bende aldım yarın elime ulaşıcak inşallah. Şimdi AMD fiyat performans bakımından kesinlikle 1 numara. Nvidia bir ekran kartı alsan ve yanına G-sync bir monitör eklesen (G-sync destekli monitörler 2000TL'den başlıyor) çok tuzlu olacaktır. Ve GTX 1060 için kimse o parayı vermez.
Amd ekran kartı ile o monitör kusursuz uyumlu olacaktır. Yırtılma felan sözkonusu bile değil. Ryzen 1700 aslında biraz overkill oldu bu sisteme. Ryzen 1600 alınıp diğer parçaları yükseltebiliriz. Yinede canavar bir sistem.

Oyun-kayıt sırasında fps sıkıntısı olmaz değil mi ndvia ekran kartlarına göre?
Hayır. Bir sıkıntı çıkarmaz.

Aralarında pek fark yok ama değil mi? :)
Performans olarak yok. Ancak bazı temel özellikleri mutlaka farklıdır şuan versus tarzı karşılaştırma yapmadım. Windows 10 Gittigidiyor'da 35TL'ye gördüm geçen bir bak derim. Anakartlara detaylı bakıp döneceğim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı