5000 TL GTX 1060'lı Monitör Dahil Sistem Toplama

Adsız.png

Monitör: Benq 23.8" Gw2470h 4ms Amva+ Full Hd Led Monitör 2xhdmı / Vga - n11.com

Toplam 5.167 TL tutuyor. Bütçe artmazsa monitörü GW2270H yapabilirsin.

Eki Görüntüle 271900
Monitör: Benq 23.8" Gw2470h 4ms Amva+ Full Hd Led Monitör 2xhdmı / Vga - n11.com

Toplam 5.167 TL tutuyor. Bütçe artmazsa monitörü GW2270H yapabilirsin.

Neden sıra monitöre gelince bu kadar cimriliğe gidiyorsunuz . İyi bir oyuncu için monitör en önemli parçalardan biridir. 5000 bandını geçip 4 ms 60 Hz monitörle oyun oynamak istemem kaldı ki oldukça vasat bir monitör Benq Gw2470h.
Muhtemelen arkadaşın bütçesi 6000 TL olsa bu sefer de GTX1070 koyup yine 5 ms 60Hz önerecek çoğu kişi. :kararsız:

@Onur Erdoğan Evet yine sadece ms ve Hz değerlerine bakıp monitör öneren arkadaşımız. GW2470H 4ms, 60Hz olsa da VA Paneldir, bu da renkleri daha iyi gösterir. Zaten 1ms ile 4ms arasındaki farkı anlayacağını sanmam. Zaten 1060 ile Ultra +60 FPS alacak. 1070 alsa o zaman 1080p önermem zaten.

@Onur Erdoğan Evet yine sadece ms ve Hz değerlerine bakıp monitör öneren arkadaşımız. GW2470H 4ms, 60Hz olsa da VA Paneldir, bu da renkleri daha iyi gösterir. Zaten 1ms ile 4ms arasındaki farkı anlayacağını sanmam. Zaten 1060 ile Ultra +60 FPS alacak. 1070 alsa o zaman 1080p önermem zaten.

4 ms VA panel bir monitörle 1 ms TN panel bir monitör arasındaki input lag farkını anlamayacak arkadaş göz doktoruna görünsün. Zannediyor musun ki VA panel ile 4 ms input lag değerine erişebileceksin? Arkadaş oyun bilgisayarı topluyor, dizi film izlemek için zaten 5000 TL masraf yapmaya gerek yok ve bir oyuncunun monitörden öncelikli beklentisi salt görüntü kalitesi değil tepkime süresi, yenileme hızıdır. Kaldı ki VA panel bir IPS değildir ama onun kadar input lag değerine sahip ve yeni nesil TN paneller hiç de küçümsenecek görüntü kalitesine sahip değiller ve input lag ve yenileme hızı bakımından VA panelleri silip süpürüyorlar. Bu sisteme en azından TN panel 1 ms 75 Hz tazeleme oranına sahip bir monitör alınmalı.

Düzeltme: Bahsettiğiniz monitörün input lag değerlerini inceledim. 12ms ortalama bir gecikme ölçülmiş. VA panellere göre iyi bir sonuç. Fakat ben yine 60Hz monitör alınması taraftarı değilim.

Son düzenleme:
@Culoksi hocam gaming için özel harddiskler varmış onlardan birinden alsak ssd yi ertelesek? bende bu tarz bir şey topluyorum da
Hayir. Gaming icin HDD felan sacma seyler. Ismi "Geyming" ama bes para etmez mallar oluyor genelde. Oyun icin HDD degil asil SSD lazim. SSD'siz 5000 TL sistem alandan suphe ederim. Anladiniz siz...

O fiyata gtx 1060 + 144hz monitor alırsın. Benim Sistemim gtx 1060 2850tl toplamıştım (kasa+ssd+motinör hariç).
Film çizim falan yapmak istiyorsan gtx 1070 ve ips monitor alırsın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı