5000 TL Masaüstü Bilgisayar Tavsiyesi


RAM'i 8 GB'a düşürüp kasayı güçlendirerek alabilirsin. İleride bir 8 GB RAM daha almanı öneririm ama.
Daha içerisinde m2 ssd bile yokken üstüne üstelik HDD bile yokken sırf hazır diye bu sisteme bu parayı vermek tamamen ahmaklık olur.
 
Daha içerisinde M.2 SSD bile yokken üstüne üstelik HDD bile yokken sırf hazır diye bu sisteme bu parayı vermek tamamen ahmaklık olur.

Aynı bütçeye M.2 SSD ve HDD eklediğin zaman başka parçalardan düşmesi gerekecek. Bu da FPS bazında F/P olarak sistemi geriye atacaktır. Ben FPS bazında F/P bir hazır sistem önerdim. Sizin F/P'den anladığınız M.2 SSD ya da çokça depolama alanı için HDD falan ise tercihinize saygı duyarım. Ben kendim de buna yakın bir hazır sistem aldım. "Daha içerisinde M.2 SSD'im bile yok!" Üstelik eski bilgisayarımın HDD'sini kullanıyorum. İhtiyacım var mı M.2 SSD'ye hayır o da yok. Yani bütçemle alabileceğim en yüksek FPS'i verebilen bir sistem seçtiğim için ahmak değilim. O yüzden böyle ithamlarda bulunmak yerine arkadaşın istediği bütçede "tam olarak F/P bir hazır sistem" olarak gördüğünüz bir sistem varsa paylaşıp yardımcı olabilirsiniz kendisine.
Konuyu sizin açtığınızı farketmemişim son cümlemi şu şekilde değiştiriyorum. Size yardımcı olmaya çalışan kişilerin fikirleri hakkında böyle ithamlarda bulunmak yerine konuya sistemde istediğiniz özellikleri ekleyebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Olur mu öyle şey. Ben size ahmak demedim, kendim o paraya o sistemi satın alsaydım eğer ahmaklık yapmış olurdum manasında söyledim. Bahsi geçen ürünleri çok daha ucuza hemde içerisinde M.2 ve HDD olan bir sistem dizilebilir. Sırf sistem hazır diye bu sistem bu parayı vermek hiç mantıklı değil.

Başka insanlar bu sistemi beğenip alabilir, buna saygı duyuyorum.
 

Geri
Yukarı