5000 TL RX 480 Oyun Sistemi Toplama

Sen laftan anlamıyorsun sanırım. Şöyle açıklayayım.

Burda GTX 1060 3GB var ve fiyatı 1073 TL.

MSI GTX 1060 Gaming X 3G 3072MB.PCI-E.DVI.HDMI.3xDP

Burada ise RX 480 8GB var fiyatı ise 1009 TL. Fanboyluğu bir kenera bırakıp sadece mantıkla hareket etmeni istiyorum. Sen olsan hangisini alırsın. Sadece mantık diyorum dikkat et.
Peki sen GTX 1060 3 GB ile GTX 1060 6 GB arasında +10 FPS fark olduğunu bilmiyor musun ?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Kartlar hakkında bilgin yok, boş boş yorum yapma. DX 11 GTX 1060, DX 12 ve Vulkan RX 480 açık ve net, konuyu uzatmanın da anlamı yok. DX 11'deki farkta azdır, diğer konuda dediğin gibi atmasyon cevap gibi arada 30 FPS fark yok, 30 FPS GTX 1070 mi bu kadar fark olsun.

@Silinen üye Kartlar hakkında bilgin yok, boş boş yorum yapma. DX 11 GTX 1060, DX 12 ve Vulkan RX 480 açık ve net, konuyu uzatmanın da anlamı yok. DX 11'deki farkta azdır, diğer konuda dediğin gibi atmasyon cevap gibi arada 30 FPS fark yok, 30 FPS GTX 1070 mi bu kadar fark olsun.
Konuda topladığım sisteme bakar mısın? Yorumlarını bekliyorum.

Daha fiyatı tam olarak belli olmamış bir işlemci için ne kadar sistem tavsiyesi yapmak doğru değil bence. Bu fiyata da R7 1700 sistem dizilebilir. R5 modelleri R7 modellerinden üstün değil.

Arma 3'de var.
RX 480 alırım ikisi karşısında ama GTX 1060 6 GB alırım RX 480 göre.

Zerre alakan yok kartlarla 30 FPS fark var diyor, bilmiyorsan sus ya. Her şeye yorum yapmak zorunda değilsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Örnek gösterdiği videoya bakın bir sistemde İ7 6700K-GTX 1060 var, diğer sistemde FX 8350-RX 480 var. Bu kadar fark var diyor yani şimdi ben sana ne diyeyim artık.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı