polatsakoglu
Centipat
Oyun için bilgisayar topluyorum, SSD olması tercihimdir. Şimdiden sağ olun.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben vatandan daha yeni sistem aldım RTX 2060 lı fakat ekran kartı tek fanlı fiyatı 5100 tl civarı eğer tek fanlı fark etmez dersen ayrıntıları yazarım.Oyun için bilgisayar topluyorum, SSD olması tercihimdir. Şimdiden sağ olun.
Tek fanlı cihazlar Mini ITX için üretilmiş yüke gelmeyen ürünler. Tavsiye etmem açıkçası.Hocam ben vatandan daha yeni sistem aldım RTX 2060 lı fakat ekran kartı tek fanlı fiyatı 5100 tl civarı eğer tek fanlı fark etmez dersen ayrıntıları yazarım.
Şuan aldığım sistemden gayet memenunum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Aynen öyle arkadaş Phoenix modelini söylemiş sanırsam.Tek fanlı cihazlar Mini ITX için üretilmiş yüke gelmeyen ürünler. Tavsiye etmem açıkçası.
Ustam çok iyi bir şekilde çalışıyor kaldıramayacağı bir program veya oyun olduğunu düşünmüyorum günde 15 saat sistemim açık herhangi bir sıkıntı yaşamadımTek fanlı cihazlar Mini ITX için üretilmiş yüke gelmeyen ürünler. Tavsiye etmem açıkçası.
Evet phoenix modeli max 83 dereceyi gördüAynen öyle arkadaş Phoenix modelini söylemiş sanırsam.
Hocam ben vatandan daha yeni sistem aldım RTX 2060 lı fakat ekran kartı tek fanlı fiyatı 5100 tl civarı eğer tek fanlı fark etmez dersen ayrıntıları yazarım.
Şuan aldığım sistemden gayet memenunum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
15 saat daimi yük mü? Benim MX150 notebook kartım 48 saat açık kalıyor bazen 3 günü de bulduğu oluyor. Mevzu açık kalması değil ama siz bir sıkıntı yaşamadıysanız iyidir, yani doğrudur net bir şey söyleyemem.Ustam çok iyi bir şekilde çalışıyor kaldıramayacağı bir program veya oyun olduğunu düşünmüyorum günde 15 saat sistemim açık herhangi bir sıkıntı yaşamadım
Evet phoenix modeli max 83 dereceyi gördü
83 derece harici bir ekran kartı için yüksek değer. Bahsettiğim biraz da buydu.Evet phoenix modeli max 83 dereceyi gördü
Hocam eğer sorun yaratacak veya bozulacak olsa idi 2 yıl garanti verilir miydi? İşin açıkçası alırken bende çok tereddüt ettim riske girdim aldım performansından gayet memnunum şuanlık.15 saat daimi yük mü? Benim MX150 notebook kartım 48 saat açık kalıyor bazen 3 günü de bulduğu oluyor. Mevzu açık kalması değil ama siz bir sıkıntı yaşamadıysanız iyidir, yani doğrudur net bir şey söyleyemem.
83 derece harici bir ekran kartı için yüksek değer. Bahsettiğim biraz da buydu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.