5000 TL sistem toplama

• Konuyu başlatan Xeon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 4.371
Tabii ki de. Bu sistemi alabilirsin:

(x1) Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ekipman:

Toplamda 5238 TL.
Teşekkürler uğraştığınız için fakat ilk mesajda dediğim gibi tüm sistemi n11'den almak zorundayım, bu işlemci n11'de hiçbir satıcıda yok. Ryzen 3 3100 ile kıyaslandığında AMD çok mu kötü kalıyor yanında?

Teşekkürler uğraştığınız için fakat ilk mesajda dediğim gibi tüm sistemi N11'den almak zorundayım, bu işlemci N11'de hiçbir satıcıda yok. Ryzen 3 3100 ile kıyaslandığında AMD çok mu kötü kalıyor yanında?

Ben direkt 10100F modelini aramıştım ondan çıkmadı demek ki, sağ olun 🙂
Galax nasıl bir marka? Bu modelini buldum araştırma yaparken:

Son düzenleme:
Ekran kartını bence de 1650 Super yaparsanız büyük performans farkı olur, marka olarak da MSI'ın Ventus modelini değil Gaming X'ini öneririm ama fiyatı pahalı o yüzden Gigabyte ya da EVGA modelini öneririm, Ventus'tan daha iyidirler. Kasa seçerken önünün açık olmasına dikkat edin, ama bileşenleriniz zaten çok ısınan bileşenler değil o yüzden önü kapalı bir kasada çok içeriyi ısıtmaz. Ama güç kaynağını ''vs'' serisinden almayın bence ama karar sizin.Diğer bileşenlerinizde çok güzel.

Ekran kartını bence de 1650 Super yaparsanız büyük performans farkı olur, marka olarak da MSI'ın Ventus modelini değil Gaming X'ini öneririm ama fiyatı pahalı o yüzden Gigabyte ya da EVGA modelini öneririm, Ventus'tan daha iyidirler. Kasa seçerken önünün açık olmasına dikkat edin, ama bileşenleriniz zaten çok ısınan bileşenler değil o yüzden önü kapalı bir kasada çok içeriyi ısıtmaz. Ama güç kaynağını ''vs'' serisinden almayın bence ama karar sizin.Diğer bileşenlerinizde çok güzel.
1650 Super'in benim aşina olduğum markalardan çıkan modelleri (MSI, ASUS, Gigabyte gibi büyük firmalar) 2.000 TL'den başlıyor. Bu yüzden n11 üzerinden satılan ve bütçeme uygun ne 1650 Super ne de RX 570 modeli bulabildim. Bilgisayarda aşırı yoğun işler yapılmayacak hatta neredeyse hiç ağır iş yapılmayacak. O yüzden 1650 alsam pişman olur muyum? O kadar kötü bir kart mı?

YouTube'dan FPS videolarını izleyerek 1650 yerine super ini al diyoruz. O yüzden bence, kendin YouTube'daki iki kartın karşılaştırma Benchmark testlerini izleyerek karar ver. Bence PUBG ve GTA 5 gibi oyunlar oynamayacaksan CS:GO ve LoL gibi oyunları orta ayarda oynayacaksan 1650'de iyi.

YouTube'dan FPS videolarını izleyerek 1650 yerine super ini al diyoruz. O yüzden bence, kendin YouTube'daki iki kartın karşılaştırma Benchmark testlerini izleyerek karar ver. Bence PUBG ve GTA 5 gibi oyunlar oynamayacaksan CS:GO ve LoL gibi oyunları orta ayarda oynayacaksan 1650'de iyi.
O oyunlar bile oynanmayacak büyük ihtimalle öyle diyeyim. %90 internet tabanlı işler için kullanılacak.
1604413833994.png

Bu sistem nasıl? Fiyatı 5.084 TL yapıyor. SSD'nin bir başka modelini kendim kullanıyorum o yüzden değiştirmek istemedim. Sadece ekran kartının markasından emin değilim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı