5000 TL sistem toplama

• Konuyu başlatan Xeon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 4.371
O oyunlar bile oynanmayacak büyük ihtimalle öyle diyeyim. %90 internet tabanlı işler için kullanılacak.
Eki Görüntüle 724840

Bu sistem nasıl? Fiyatı 5.084 TL yapıyor. SSD'nin bir başka modelini kendim kullanıyorum o yüzden değiştirmek istemedim. Sadece ekran kartının markasından emin değilim.
SanDisk Plus sorunlu bir model. Kasa sirkulasyon açısından kötü ve RAM pahalı.
Anakartı bununla değiştirsem nasıl olur? Fiyatı daha uygun.
OC ve UV yapamazsınız.

OC ve UV yapamazsınız.
Overclock yapmayacağım.
İçerisindeki güç kaynağı sebebiyle bu kasayı seçiyorum. Güç kaynağını daha önce başka bilgisayarda kullandım hiç sorunu olmayan bir modeldi.

Overclock yapmayacağım.

İçerisindeki güç kaynağı sebebiyle bu kasayı seçiyorum. Güç kaynağını daha önce başka bilgisayarda kullandım hiç sorunu olmayan bir modeldi.
Güç kaynağını güzel alacağım diye diğer bileşenleri yakmayın da.
SSD kesinlikle değiştirin. Patriot Burst, Gigabyte veya Apacer alınabilir.
Overclock yapmayacaksınız ama UV lazım olabilir.

Güç kaynağını güzel alacağım diye diğer bileşenleri yakmayın da.
SSD kesinlikle değiştirin. Patriot Burst, Gigabyte veya Apacer alınabilir.
Overclock yapmayacaksınız ama UV lazım olabilir.
SSD ve kasa dışında bir sorunu var mı peki sistemin mesela ekran kartında Galax markasına güveniyor musunuz? Ayrıca diğer 8GB bellek fiyatları da bu civarlarda geziyor. Adata'nın 8GB modeli Corsair'dan sadece 20 TL ucuz.

SSD ve kasa dışında bir sorunu var mı peki sistemin mesela ekran kartında Galax markasına güveniyor musunuz? Ayrıca diğer 8GB bellek fiyatları da bu civarlarda geziyor. Adata'nın 8GB modeli Corsair'dan sadece 20 TL ucuz.
Galax, Evga, INNO3D gibi markalar ülkemizde pek bilinmese de diğer ülkelerde oldukça memnun olunan gayet kaliteli firmalar. İşlemci güzel, anakart güzel. O Corsairi 383 olarak gördüm, kusura bakmayın. SSD ve kasa dışında sistem güzel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı