5000 TL telefon önerisi

Ozan Ali Öner

Hectopat
Katılım
23 Ocak 2020
Mesajlar
246
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben telefon alacağım bütçem 5000 TL 5001 TL bile olmaz onu söyliyelim aklımdaki model S10 Lite S10 Lite alınır mı ya da bu fiyata başka oyun.
 
Google servisleri senin için bir önem sarfetmiyorsa Huawei P30, ille de Samsung olsun diyorsan S10 Lite, iPhone isterim diyorsan iPhone SE, kamerası güzel olsun diyorsan da Mi Note 10. Ben olsam ya Mi Note 10, ya da SE alırdım.
 
Bütçeni bir tık aşıyor ama almışken bence iyisini almalısın.İçindeki işlemci piyasada bulabileceğin en iyi işlemcilerden.Antutu puanına zaten diyecek yok.Kamerası 4k 60fps ye kadaar video çekebiliyor.Fotoğraf performansı da gayet iyidir.Oyun oynamak istiyorsan en yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynarsın.Hoparlör stereo yani çift hoparlör ve Dolby Atmos desteğine sahip.Ekranı da HDR10+ desteğine sahip ve 90hz yenilemesi var.Kafadan bir 3-4 sene götürür.
 
Bütçeni bir tık aşıyor ama almışken bence iyisini almalısın. İçindeki işlemci piyasada bulabileceğin en iyi işlemcilerden. Antutu puanına zaten diyecek yok. Kamerası 4K 60FPS'ye kadaar video çekebiliyor. Fotoğraf performansı da gayet iyidir. Oyun oynamak istiyorsan en yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynarsın. Hoparlör stereo yani çift hoparlör ve Dolby Atmos desteğine sahip. Ekranı da HDR10+ desteğine sahip ve 90Hz yenilemesi var. Kafadan bir 3-4 sene götürür.

Sadece Hepsiburada'da var telefona bir şey olduğu zaman nolacak?
 

Geri
Yukarı