5000 TL'ye GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Phoenix bilgisayarın O.C yapılamayan bir işlemciye sıvı soğutma koyması saçma geliyor açıkçası.
Stok soğutucular, işlemciye aşırı yüklenme sonucunda perfomans düşüşüne sebep olabiliyor. Phoenix burada performans kaybetmemeyi amaçlamış. Yani svı soğutma sistemi sadece overclock için değildir. :)
 
Evet aslında phoenix; asus vs. marka bilgisayarlara göre fiyatına göre çok uygun ama yine hakkında yapılan eleştiriler beni tereddütte bırakıyor. Mesela bu olsaydı şu olsaydı neden bunu yapmışlar gibi.. 5000 Tllik bilgisayarında da 3500le arasında sadece +8gb ramden başka önemli bi fark göremedim. Sanırım en iyisi herşeyini soğutmasına kadar kendim toplamak bi kere toplucam zaten 5000 verdikten sonra 6000 de veririm diye düşünüyorum.

Monitör olayına gelince evet ileriye dönük bir sistem istiyorum ama benim için birincil öneme sahip olan şu anlık kasa.. Kasayı ne kadar sağlam alırsam o kadar iyi, yani 3500 kasa + 1500 monitör yerine 4500 kasa + 500 monitör daha uygun olur benim için. Gerekirse ihtiyaç olursa monitörü de değiştirebilirim. Yani kasanın sisteminin ileriye dönük olması önemli benim için.

Cevaplarınız için teşekkürler
 
@ErenKorkmaz Peki ekran kartları arasında 300 tl gibi bi fark var acaba aradaki fark nedir ? Bir de bi önceki mesajımı okurmusunuz, işlemciyi i7ye çıkartsak rami de yükseltsek son haline onay veriyormusunuz diye sormuştum
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı