5000TL civarı mouse önerisi

Drux

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.
Bu fiyat civarına mouse almayı planlıyorum.
Superlight X2 ya da Razer Viper V2 Pro düşünüyorum.
WLmouse Beast X de olabilir.
Diger önerilere de açığım.

Merhaba.
Bu fiyat civarına mouse almayı planlıyorum.
Superlight X2 ya da Razer Viper V2 Pro düşünüyorum.
WLmouse Beast X de olabilir.
Diger önerilere de açığım.

Beast X - Lamzu maya X - Waizowl Pro 2 bu 3 mouse dışında o bütçede bakmana gerek yok. GPX2 şu an alınmaz Full Logitech istemiyorsan.

GPX2'nin sensörü 1 tık daha iyi ama aradaki fark hissedilebilir değil. GPX2 fiyatına Maya X full paket olarak daha iyi bir mouse. Beast X ise magnezyum. Hem el terlemesi yapmaz hem çok kir ve toz tutmaz daha sağlamdır. Bütçe varsa ve delikli olması sorun değilse alınır.

Gpx2'nin sensörü 1 tık daha iyi ama aradaki fark hissedilebilir değil. Gpx2 fiyatına maya X Full paket olarak daha iyi bir mouse. Beast X ise magnezyum. Hem el terlemesi yapmaz hem çok kir ve toz tutmaz daha sağlamdır. Bütçe varsa ve delikli olması sorun değilse alınır.

Deliklerden pek memnun değilim o yüzden gpx2 benim için daha iyi gibi ama düşüneceğim. Teşekkür ederim.

Gpx 2 malzeme kalitesi olarak Beast X kadar iyi değil fakat teknik olarak asla üzmez.

Teşekkür ederim.

Pulsar Xlite V3 eS bakabilirsin. Alalı bir kaç hafta oluyor. Günde 3-5 saat kullanıyorum ve geldiğinden beri şarjı %10 anca düşmüştür. Çok hafif. Malzeme kalitesi Zowie ayarında, gayet iyi. Altında dijital ekranı var. Uygulamaya ihtiyaç duymadan DPI, Hz ayarlarını yapabiliyorsun ve şarjı görebiliyorsun. İnanılmaz memnunum.

Pulsar Xlite V3 eS bakabilirsin. Alalı birkaç hafta oluyor. Günde 3-5 saat kullanıyorum ve geldiğinden beri şarjı %10 anca düşmüştür. Çok hafif. Malzeme kalitesi Zowie ayarında, gayet iyi. Altında dijital ekranı var. Uygulamaya ihtiyaç duymadan DPI, Hz ayarlarını yapabiliyorsun ve şarjı görebiliyorsun. İnanılmaz memnunum.

Mouse çok güzel de sence Superlight mi bu mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı