DMN
Decapat
Tutuş şekline göre. Pulsar vs Maya X derim bu durumda GPX2 döngü dışında kalır.Mouse çok güzel de sence Superlight mi bu mu?
Tutuş şekline göre. Pulsar vs Maya X derim bu durumda GPX2 döngü dışında kalır.Mouse çok güzel de sence Superlight mi bu mu?
Tutuş şekline göre. Pulsar vs maya X derim bu durumda gpx2 döngü dışında kalır.
Marka olduğu için değerinin üstüne satıyorlar zaten.İkisi de daha iyi bence ama Logitech marka diye arada kaldim.
Orası doğru.PulsarX2h es nasıl?Marka olduğu için değerinin üstüne satıyorlar zaten.
X2 benlik değil şekil ve ergonomi olarak ilk önerilerim her gel tipine daha uygun.Orası doğru.PulsarX2h es nasıl?
Hepsi birbirine benzer gibi.
X2 benlik değil şekil ve ergonomi olarak ilk önerilerim her gel tipine daha uygun.
Maya X derim.Teknik açıdan aynı gibi. Ya X2h es ya da maya X arasında kaldım. Şu an.
Maya X derim.
Şekil olarak fark var Eloshape sitesi üzerinden karşılaştırma yap. Maya her ele daha çok uyacak bir mouse. Wraith üzerinde açılmış ürün iadesi kabul edilmemektedir. O yüzden Maya X daha mantıklı.Aralarında çok fark yoksa Pulsar'ı daha çok sevdim.
Neden farklari ne.
Şekil olarak fark var eloshape sitesi üzerinden karşılaştırma yap. Maya her ele daha çok uyacak bir mouse. Wraith üzerinde açılmış ürün iadesi kabul edilmemektedir. O yüzden maya X daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.