5000TL Limitli Oyun Bilgisayarı Toplama

• Konuyu başlatan Hitokiri Battousai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 4.439
H

Hitokiri Battousai

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar, bu ay içinde bir sistem toplayacağım. Genel amacı oyun oynamak fakat ekran kartı konusunda bazı sorunlarım var. Gtx 970 almak istiyorum fakat yeni çıkacak olan r9 serisi ile aralarında nasıl bi fark olur ?
Bütçeye monitör dahil, teşekkür ederim. Bu arada mümkünse hayali diyip kilitlemeyin konuyu, ciddi olarak alacağım, aldığım vakit de burda paylaşacağım.

AMD R9 300 serisi performans olacak ezecek, guc olarak daha fazla guc tuketecek. Bir de sivi sogutma ile sogutulacak.

Rica etsem su sistem fiyatini hesaplar misin? Ona gore gidelim degisiklige.

Ayrica en ideal sistem budur.

Islemci: Intel i7-4790K
Anakart: Gigabyte Z97X-Gaming 5
Ekran Karti: MSI GTX970 Gaming 4G
RAM: GSKILL RipjawsX 8GB 1600MHz CL9
HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200RPM
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
Kasa: Corsair Graphite 230T 80+ 650W
Sogutucu: Cooler Master TPC-612
Monitor: AOC 23.6" E2461Fwh

sssssss.png

Monitör olarak bunu öneriyorum. www.vatanbilgisayar.com: Asus 23" Vs239Hr Geniş Ekran Led ips Monitör - Vatan Bilgisayar

@merttok, hatalarin cok.

1- WD Blue performans urunu degil, giris seviyesi urundur.

2- 500 liraya sivi sogutma almak tamamen sacmaliktir. 500TL'ye Custom water cooler yapilabiluyorken, sivi sogutma olmaz. Ayrica sistem ne darbogaz olacak, ne isinma sorunu yasayacak. En krali hava sogutmadir.

3- Secilen SSD yanlis. 850 EVO serisi secmen gerek.

4- 5000TL'ye Z97 PC Mate yakismamis, olurlu degil.

@merttok, hatalarin cok.

1- WD Blue performans urunu degil, giris seviyesi urundur.

2- 500 liraya sivi sogutma almak tamamen sacmaliktir. 500TL'ye Custom water cooler yapilabiluyorken, sivi sogutma olmaz. Ayrica sistem ne darbogaz olacak, ne isinma sorunu yasayacak. En krali hava sogutmadir.

3- Secilen SSD yanlis. 850 EVO serisi secmen gerek.

4- 5000TL'ye Z97 PC Mate yakismamis, olurlu degil.

Haklısınız, sıvı soğutma olmasada olur. Bunun yerine Anakart yükseltilir. Sıvı soğutma seçtim diye diğerlerini bunlardan seçmiştim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı