Çözüldü 500W PSU sisteme kule tipi soğutma yeter mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yeterli olur gibi görünüyor paylaştığınız bilgiler dahilinde ancak lütfen ekran kartının tam modelini paylaşınız.

Ekran kartınızın normal haliyle maksimum 125-150W kullandığını kabul edersek ilgili soğutucu için de maksimum 120W gerekmektedir. Özetle 500W ikisine de yetecektir.
@hedefpilotaj mevcut parçalarınız muhtemelen 250-300W civarı bir tüketime sahip. Bu soğutucunun maksimum 120W isteyeceği yazılmış. Toplam kullanımınız 370-420W civarına gelecek tahmini.
Hocam benim sisteme sadece 5-10 derece etki etse de yeter. Çok güç kullanmasın diye Dark Freezer X92RD, 92mm 4pin PWM Kırmızı Led Fanlı, 2x Isı Borusu, Direkt Kontak AMD Ryzen AM4 ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX92RD) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik bu ürün de benim işimi görür mü? Yani amd stok fanına göre fark yaratır mı?

@hedefpilotaj stok soğutucudan daha etkili bir ürün evet ancak sizin sisteme kaç derecelik bir etkisi olacak fikrim yok. Overclock yapmıyorsanız arkadaşların yazdığı üzere normal şartlarda işlemcinin stok fanı yeterli gelmeliydi.
Hocam boşta 45-50 derece arası ve ben microsoft flightta çok süre geçiriyorum bakımdan sonra ölçecek zamanım olmadı ancak boşta 50 dereceyse microsoft flightta kaç derece olur acaba. O yüzden stok fandan kurtulmak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı