- Makaleler
- 6
Daha fazla
Elimde 50TL kadar bir bütçe var, bu bütçe ile programlama kitabı almak istiyorum. Algoritma bilgim biraz var. Aklımda şöyle kitap şeyleri var;
Python ve Unreal Engine 4
veya
Android Oyun Programlama ve C++
veya
Yine Android Oyun Programlama veya Unreal Engine 4 kitabı alıp C# kitabı almak.
Bir program dili ve her hangi bir oyun kodlama programının kitaplarından almak istiyorum. Python'la başlasam Unreal Engine 4, Unity 3D gibi platformlarda daha düşük kalacağım için bir yandan C# istiyorum.
Mayıs'a doğru alacağım. Kitap önerilerine o zamana kadar açığım. Şuan aklımda C# ve UE4, Android Oyun Programlama kitabı var.
@Mehmet Ali Bilgin programlamaya yatkınsınız, sizden öneri almak istiyorum
Ayrıca internet üzerinden de çalışacağım, fakat yanımda bulunsun kitaptan araştırmak daha hoşuma gidiyor ve daha iyi anladığımı düşünüyorum.
Python ve Unreal Engine 4
veya
Android Oyun Programlama ve C++
veya
Yine Android Oyun Programlama veya Unreal Engine 4 kitabı alıp C# kitabı almak.
Bir program dili ve her hangi bir oyun kodlama programının kitaplarından almak istiyorum. Python'la başlasam Unreal Engine 4, Unity 3D gibi platformlarda daha düşük kalacağım için bir yandan C# istiyorum.
Mayıs'a doğru alacağım. Kitap önerilerine o zamana kadar açığım. Şuan aklımda C# ve UE4, Android Oyun Programlama kitabı var.
@Mehmet Ali Bilgin programlamaya yatkınsınız, sizden öneri almak istiyorum
Ayrıca internet üzerinden de çalışacağım, fakat yanımda bulunsun kitaptan araştırmak daha hoşuma gidiyor ve daha iyi anladığımı düşünüyorum.