512 GB SSD yeterli mi?

233tl fark var 512 ile 1tb arasında
ilerde zaten 2.5 inçlik sata SSD ekleyeceğim şimdilik 1 yıl idare etse yeter
233TL çok uçuk değil gibi alınabilir. Ama bir yıl idare etsin demişsin her türlü idare eder. :)
Bu arada kasası PSU'su kötü SSD önerlimiyor ama bu modeli için bir şey diyemeyeceğim. O.C. yapılmasa bile o anakart vasat. Ekran kartı için bilemiyorum o modelin soğutması nasıldır biraz araştırın isterseniz.

O sistem alınmaz.
O bütçe için anakart çok düşük.
SSD kaliteli bir ürün değil, kimse önermiyor.
Kasanın hava akışı yeterli değil.
O kadar para verdikten sonra kaliteli bileşenler almak varken gidip bunu almam.
6000-7000 arası ne önerirsiniz sistem öneriniz varsa daha almadım bu fiyata 2070 super ucuz geldi diye bu sisteme bakmıştım

Ekran Alıntısı.PNG

Şöyle göstereyim kaliteli bileşenlerle böyle bir şey çıkıyor kasa ve SSD kalıyor geriye. Ben anakartı bir tık abartmış da olabilirim.
Benim düşündüğümü güzelce araştırıp toplamışsınız. :)

i7 9700K ve 64gbx2 RAM var. GTX 1080 Ti var. NVMe miydi neydi SSD takınca sadece 6 saniye fark gördüm. Hem de müzik işleme yaparken. Normal SSD'de çok fark sağlamadı. İade ettim şimdi 120GB SSD var 4TB 7200 RPM var çok daha memnunum. HDD bence şart SSD çok önemli değil. Windows on için olsun yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı