52 Yıl Hapisle Aranan Hayvan Sever YouTuber

"Gelen son dakika haberine göre; Muğla'da, 6 ilde karıştığı çeşitli suçlardan hakkında toplam 52 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası bulunan ve sahte evraklarla kendisini kayıtlarda 13 yıl önce ölmüş gibi gösterdiği belirlenen Tayfun Demir (38), polisin 6 aylık takibinin ardından kaldığı eve düzenlenen operasyonla yakalandı. Demir, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı."

Bu adamı bazen ailece izliyorduk... Fazla bir şey diyemiyorum, şok oldum.

Devamı: Son dakika... 52 yıl hapisle aranan YouTuber Tayfun Demir yakalandı
 
Videolarını izleyip evine, bahçesine imreniyordum. Bahçesini "Şuraya şunu ekeceğim, şu telleri şu paraya aldım bence çok güzel oldu" diye iştahla tanıtmasına hayrandım. Çok temiz kalpli birine benziyordu halbuki. Sincabıyla şirin şirin oyun oynayan bir adamdan beklemiyordum. Kimseye güvenim kalmadı.
Suçu neymiş bu arada?
 
İçerik çalmayan YouTuber bu iyi bak şaka bir yana bu yüregi nasıl bulmuş acaba kendini öldü gösterenler genelde gizlenir ki bu adama devlet falan bayağı sincap besleyemezsin falan demişti anlamamış mı kimse.

Videolarını izleyip evine, bahçesine imreniyordum. Bahçesini "şuraya şunu ekeceğim, şu telleri şu paraya aldım bence çok güzel oldu" diye iştahla tanıtmasına hayrandım. Çok temiz kalpli birine benziyordu halbuki. Sincabıyla şirin şirin oyun oynayan bir adamdan beklemiyordum. Kimseye güvenim kalmadı.
suçu neymiş bu arada?

Dolandırıcılık organ satışı ya da mafyamsı bir şey.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı