532 km ile hız rekoru Tuatara'da

Önemli olan o gücü çekişteki tekerleklere ne kadar verebildiği. Dyno verilerinin büyük kısmı hatalı çıkar, özel bir eğitim ve gelişmiş bir teçhizat istiyor "gerçek" aktarım gücünü ölçmek. Motor 1500 beygir olabilir ancak o gücün önemli bir kısmı ısı enerjisi olarak, bir kısmı da aktarım organlarında boşa gidiyor. Yine de o tür araçlar manuel şanzımanla herkesin eline verilmemeli, her insan o kadar farkındalık ya da yetenek sahibi değil.

@326001 Bu aracın incelemesini yapmak için babanın serveti bu arabaya yetsin, ben seni ortadan kaldırıp yerine geçerim evlat olarak. :D
Bu araba kaç milyon dolar? :D

US MSRP olarak 1.6 milyon dolar başlangıç fiyatı. Buraya getirsen TL olarak 50 milyon falan işte.

@326001 Bu aracın incelemesini yapmak için babanın serveti bu arabaya yetsin, ben seni ortadan kaldırıp yerine geçerim evlat olarak. :D
Sana iyi bir haberim var. :D
Şaka bir yana, babama ait evleri arsaları filan satınca alınır mı, bilemem ama, üstüne fabrikayı koysak, üstüne para bile kalır.
Artık yolda daha şüpheci bir şekilde yürüyeceğim. :D

Babanın adını ver sen bana, ona reddedemeyeceği bir teklif yapacağım.

44a72686456ad4b8eed39c3147c54e85.jpg

Sana iyi bir haberim var. :D
Şaka bir yana, babama ait evleri arsaları filan satınca alınır mı, bilemem ama, üstüne fabrikayı koysak, üstüne para bile kalır.
Artık bagajda karpuz satarsınız :D Bombardier fazla geldiyse Cessna da olabilir bak :D

indir.jpeg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı