2. el aliriz 30 40 milyona. Bu paralar çerez parası, abartma sen deBu kaç milyon dolardır? Biraz aydınlat biziBombardier Challenger 604 | Business Air
www.businessair.com
Hem bakarsın beraber karpuz satarız.![]()
2. el aliriz 30 40 milyona. Bu paralar çerez parası, abartma sen deBu kaç milyon dolardır? Biraz aydınlat biziBombardier Challenger 604 | Business Air
www.businessair.com
Hem bakarsın beraber karpuz satarız.![]()
Kelepir 20 milyon dolar. 100 milyon TL üstü demek.Yeni bir Bombardier özel jet 50-70 milyon arasıdır. 20-25 milyona kelepir Cessna Citation X alınır.
Not: $ ile...
30-40 milyon ise sıkıntı yok. Günlük harçlığım zaten.2. el aliriz 30 40 milyona. Bu paralar çerez parası, abartma sen de![]()
Acunun jeti bile 15 milyon dolar diye okumuştum.Kelepir 20 milyon dolar. 100 milyon TL üstü demek.
Hocam, babam vallahi Acun değil.
Elde avuçta ne varsa satsak, fabrika da dahil, gene 70 milyon dolar etmez. Ama kendi servetime göre çerez parası.Bir günde alabileceğim ucuz uçaklar.
Pardon jetler.
Acun kim arkadaşım. Burada ben dururken.Acunun jeti bile 15 milyon dolar diye okumuştum.
Şaka maka bu aracı alacak var mıdır acaba?Acun kim arkadaşım. Burada ben dururken.![]()
Hocam anlamıyor musun? Sırf Technopat sosyale inceleme yapmak için babamın fabrika hariç her şeyini satacağım.Şaka maka bu aracı alacak var mıdır acaba?
Test ve reklam için 1-2 tane üretilmiş olur ona tamamım ama 10-15 tane üretildiyse kim alacak bunları?
Hocam anlamıyor musun? Sırf Technopat sosyale inceleme yapmak için babamın fabrika hariç her şeyini satacağım.
1 tanesi benim. Diğerlerini bilemem.
İroni yapınca illa (!) koyunca mı anlıyorsun?
İroni olmadığını düşünmek istemiyorum anlasana...
Nolur babasının fabrikası olmasın nolur...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.