55.000 TL monitör, klavye ve UPS dahil sistem toplama

Bütçe
55000

EGZODYA

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,

Oyun için alacağım, mümkünse hazır sistem veya hepsi Vatan, İtopya gibi bir siteden toplanıp birleştirilibilecek şekilde olursa sevinirim. Çünkü toplamaktan anlamıyorum, hatta İstanbul'da gidip arabayla alabileceğim yer olursa iyi olur. Kasa için diyorum, diğerlerini internetten alabilirim.

Klavye olarak laptop klavyesi gibi bir şey bakıyorum Gaming klavyelerde genelde kocaman tuşların olduğunu, basınca fazla ses çıkardığını, tuşların uçlarının içeri doğru çukur olduğunu görüyorum, ben tuşları düz, alçak ve basımı hafif Mac klavyesi, laptop klavyesi gibi bir şey arıyorum çünkü alıştım.

Monitör: 24-27 arası bakıyorum, büyük olmasın, Curved olmasın. Masa derinliği 60 cm ekranda sağa sola bakarken kafamı oynatmak istemiyorum.

Elektrikler gittiğinde aniden kapanıp zamanla bozulmaması için 5-10 dakika normal katapabilecek kadar açık tutabilecek bir UPS bakıyorum.
Sarıyerdeyim 2023 deyiz evet ama haftada 1-2 kere elektrikler gidip geliyor.

Vaktini ayırıpta yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

@Conscious @messinicocugu yardımcı olabilir misiniz? İtopya'nın mağazasına gidicemde gitmeden biraz bilgim olsun.

Son düzenleme:
Böyle bir sistem ve monitör olabilir.

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Oyun için alacağım, mümkünse hazır sistem veya hepsi Vatan, İtopya gibi bir siteden toplanıp birleştirilibilecek şekilde olursa sevinirim. Çünkü toplamaktan anlamıyorum, hatta İstanbul'da gidip arabayla alabileceğim yer olursa iyi olur. Kasa için diyorum, diğerlerini internetten alabilirim.

Klavye olarak laptop klavyesi gibi bir şey bakıyorum Gaming klavyelerde genelde kocaman tuşların olduğunu, basınca fazla ses çıkardığını, tuşların uçlarının içeri doğru çukur olduğunu görüyorum, ben tuşları düz, alçak ve basımı hafif Mac klavyesi, laptop klavyesi gibi bir şey arıyorum çünkü alıştım.

Monitör: 24-27 arası bakıyorum, büyük olmasın, Curved olmasın. Masa derinliği 60 cm ekranda sağa sola bakarken kafamı oynatmak istemiyorum.

Elektrikler gittiğinde aniden kapanıp zamanla bozulmaması için 5-10 dakika normal katapabilecek kadar açık tutabilecek bir UPS bakıyorum.
Sarıyerdeyim 2023 deyiz evet ama haftada 1-2 kere elektrikler gidip geliyor.

Vaktini ayırıpta yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

@Conscious @messinicocugu yardımcı olabilir misiniz? İtopya'nın mağazasına gidicemde gitmeden biraz bilgim olsun.
Hikâye oyunları mi FPS oyunları mı oynayacaksınız? Grafikler mi önemli sizin için yoksa FPS mi bunları bilmeden sistem önermek zor.

Hikâye oyunları mi FPS oyunları mı oynayacaksınız? Grafikler mi önemli sizin için yoksa FPS mi bunları bilmeden sistem önermek zor.

İkisi de önemli, iki türdede oynuyorum, hikaye oyunlarında pek önemli değil de tabii ki artık rekabetçi bir oyunda artık FPS'ye ve oyun içindeki performansıma etki edecek düşüş oluyorsa, grafikten kapatıyorum tabi bazı şeyleri.

Tekrardan merhaba

Arkadaş yardim edecek kendimiz evde kurmaya karar verdik bu yuzden parcalari farklı yerlerden sipariş edebilirim 48 bin lira sadece kasa olacak sekilde farkli oneriniz olur mu yoksa ayni parcalar mi?

Son düzenleme:
46500TL tutuyor hocam bunlar.

46500TL tutuyor hocam bunlar.

Sağolasın, şu kart elimde patlar mı sizce? Inno3D RTX4080 x3 16GB 256Bit DX12 PCI-E 4.0 GDDR6X Ekran Kartı N40803-166X-187049N En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği ve Taksit Avantajları

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı