55-60 bin TL dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
55-60 bin TL
@mrkebab ve @hederahelix sanırım sizde bu laptopu kullanıyorsunuz. Sizler bu tarz problemlerle karşılaştınız mı?

Evet bu linkten inen dosya ile ilerleyince ses driverı kuruldu. O zaman HP destek ile iletişime geçmek lazım diğer driverlar için.

Evet hocam, ben adım adım analtıyım yaptıklarımı.
İlk olarak temiz Windows 11 kurdum, ardından HP sitesindeki seri no ile sorgulayınca çıkan Windows 11 olan sürücüleri indirip kurdum, daha sonra Windows güncelleme denetleyici ile güncelllemeler bitene kadar denetleyerek güncelledim, sonra Drive booster kurdum ve oradanda bütün sürücüleri güncelleyerek kurdum, son olarak NVIDIA Experience kurup oradan driver güncelledim. Vede ben BIOS'tan sadece NVIDIA GPU olarak kullanıyorum, ama Advanced optimusda da hiç titreme falan olmadı.
Yaşadığım sorun olarak da, pil sorunu yaşadım, kapasite yüzde 10 azdı HP asistant programında ölçümlerde, onu da pil kalibrasyon ile çözdüm...
 
@mrkebab ve @hederahelix Sanırım sizde bu laptopu kullanıyorsunuz. Sizler bu tarz problemlerle karşılaştınız mı ?


Evet bu linkten inen dosya ile ilerleyince ses driverı kuruldu. O zaman Hp Destek ile iletişime geçmek lazım diğer driverlar için.
Hp'nin sitesinden seri numara ile sorgulatınca 2 tane driver var touchpad için, ikisini de kurdum. Restart sonrası çalışmaya başladı.

Ses için ise hp mi windows update yoluyla mı kurdum hatırlamıyorum fakat update sonrası düzgün çalışmayan bir donanım var ise site üzerinden yeni sürücüyü mutlaka yükleyin.

Windows 11 yazılım sürümü 22h2 olsun ve tüm güncellemeleri alın. Grafik sürücülerini nvidia üzerinden güncelleyin. Bir sıkıntı yaşamazsınız.
 
Bugün sabahtan işi bilen bir servise götürdüm laptopu. Herşeyi sıfırdan kurdu, tüm driverlar yüklendi, herşey eksiksiz çalışıyor + 240 hz modunda intel üzerinden de titreme yapmadan çalışıyor.
 
Bugün sabahtan işi bilen bir servise götürdüm laptopu. Her şeyi sıfırdan kurdu, tüm driverlar yüklendi, her şey eksiksiz çalışıyor + 240 Hz modunda Intel üzerinden de titreme yapmadan çalışıyor.

Bu demek oluyor ki beceremeyen bizleriz.🙂

4080 modeli mtbilişimin sitesinde 60bin, Hepsiburada'da 65bin TL olmuş.

Diğerleri ile fiyat farkı kapandı galiba iyice.
 

Geri
Yukarı