Herkese selamlar. Eski kullandığım modemde çok kopma yaşadığım için artık yenisini alma vaktim geldi fakat bu konu hakkında pek bilgi sahibi değilim. Bütçem başlıkta da yazdığı üzere maksimum 550TL ve altı olursa benim için daha iyi olur. İnternet altyapım fiber değil TurkNet kullanıyorum ve 35-40 Mbps hız alıyorum genelde. Kendimce yaptığım ufak araştırmalardan sonra şu modemleri bulabildim.
www.hepsiburada.com
Tenda AC8 ve TP-Link Archer C80 de bu fiyat aralığında bulabildiğim modemler.
Günlük ev kullanımına uygun telefon tarzı ve oyun için önerebilirseniz mutlu olurum. Kendi bilgisayarımdan kablolu olarak bağlanıyorum fakat ailem için de diğer odalarda iyi çekmesi önemli benim için şimdiden teşekkür ederim.
Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB Fiyatı
Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Günlük ev kullanımına uygun telefon tarzı ve oyun için önerebilirseniz mutlu olurum. Kendi bilgisayarımdan kablolu olarak bağlanıyorum fakat ailem için de diğer odalarda iyi çekmesi önemli benim için şimdiden teşekkür ederim.