5500 TL Gaming Laptop Önerisi

uyqar

Kilopat
Katılım
25 Ocak 2015
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütçem 5500TL, çok bakındım ama bir yere varamadım.
İstediğim özellikler;
  • GTX 1060 ekran kartı
  • i7 işlemci
  • 17.2" ekran
Önerilerinizi bekliyorum.
 
Kardesim Acer Hellius 300 isimli 6G GTX1060 barındıran laptop geliştirdi. Şuan Amazon'da satışa sunuldu ve 1050$ fiyatı var. Bu fiyata ancak GTX1050'li laptoplar alabiliyoruz. İstersen Recep Baltaş'ın Acer Hellius 300 ile ilgili yazdığı yazıyı oku derim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam amazon'da istiyip ekstra beklemek istemiyorum monster marka alabiliyorum bu bütçe ve istediğim özelliklerde ama monster ile ilgili +/- nasıl düşünüyor bilenler bilmiyorum.
 
Kardeşim merhaba. İllaha amazondan alıyorsun diye beklemene gerek yok çok fazla site var onlar ile anlaşıp direk evine kargoluyorlar www.amerikadanalisveris.com bu siteyi kullanabilirsin bence @mustafa.sekmenov adlı arkadaşımızın söylediği bilgisayar senin için çok uygun + Amerikadan gelen yakınınız aile dostu felan var ise ondan da rica edebilirsiniz benim kuzenim orada yaşıyor kendi bilgisayarımı oradan aldım ASUS G752VY ingilizce klavye dışında pek bir sorunu yok zaten çoğu yerde ingilizce kullanıyorum fakat türkçe klavye gerekirse yanımda küçük wireless klavye taşıyorum o kadar zor değil.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı