5500 TL İntel mi yoksa AMD mi ?

Nedenini açıklayayım, bende zamanında fx 8350 kullaniyordum ve oc siz şekilde arma 3 oyununu oynuyordum. Bunun gibi bir çok oyunda sıcaklık değerleri kat ve kat zamanla yükseliyordu kullandığım hyper 212 evo bile fayda etmiyordu o derece sıcak çalışıyordu islemci. 75 derecenin altına inmiyordu. Demem o ki kullandığın programlara ve oynadığın oyunlara gore değişkenlik gösterebilir. Bu bir istisna. Tabi sen mario oynayıp da islemcin ısınmayıp burada kendini haklı çıkarma peşindeysen bilemem.
Senin işlemcin ısınıyor diye hepsi ısınıyor mu sanıyorsun? Kasa içi sirkülasyon iyi olmasın ısınsın,bakımını yapma ısınsın suçlu AMD. Ben 50 liralık soğutucuyla stress testi yaptım 50 dereceyi geçmedi. Kullanmayı bilmiyorsan suçu firmaya atmıyacaksın kötü yanları olabilir ama siz iyice ezmeye çalışıyorsunuz.

Merhaba.
5500 TL = Intel
1500 TL = Intel
15 TL = Intel

Kasa içi hava iletimi iyi olacak ısınmayacak, öpeceksin ısınmayacak, seveceksin ısınmayacak arada ıslak bezle ovacaksın, ateş düşürücü şurup vereceksin. Bir kasayla bu kadar ilgilenip ben ısınacağıma varsın Intel olsun.

Mesela şöyle bir sistem :

5200.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı