5500 TL Sistem Toplama

2700 vermedim 2650 verdim. Ürünlerin bazıları geldi ekran kartı anakart işlemci ve har disk.Sipariş ederken çok sıkıntı çektim hepsini tek tek anlatacam. Pc gelsin bi toplayımda.Resim yükleyecektim dosya boyutu büyük geldi.
15065158380301168760309 gelen parçalar

Son düzenleme:
Neyse artık almış olduk. Bu Recep Baltaş ve Ali Güngörün pc testlerinde kulandığı bi oyun vardı hep gözüm bakmıştır.Oyunda orklar falan vardı genelde kalelerde savaş oluyordu. O oyunun ismi neydi?

Kasa biraz büyük bu kadar beklemiyordum. Coolar mastaser master box lite 5

Neyse artık almış olduk. Bu Recep Baltaş ve Ali Güngörün pc testlerinde kulandığı bi oyun vardı hep gözüm bakmıştır.Oyunda orklar falan vardı genelde kalelerde savaş oluyordu. O oyunun ismi neydi?

Kasa biraz büyük bu kadar beklemiyordum. Coolar mastaser master box lite 5
Shadow of mordor veya total war warhammer ikisinden birini kastediyorsun.

Üzgünüm fakat 2500 TL Evga GTX 1080 FTW Hybrid vardı. Yazık etmişsiniz paranıza. Bu arada garantisi yok diyen arkadaş yanlış bilgilendirme yapma.
Yurt içinde garantisi yok yanlış mı söylüyorum ? Kart bozulursa amazona gönder 1 ayda gitsin kartı 3 haftada tamir etsinler 1 ay türkiyeye dönmesini bekle uzun iş değmez.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı