5500 TL'ye Sistem Toplama

Makaleler
3
Arkadaşlar 1 yıldır fiyatlar inecek diye bekliyorum tık yok. Kalite olarak GTX 1070'ten düşmek istemiyorum. Witcher 3, LOTR Shadow Of War tarzı oyunlara sardım. 2. el bakıyorum bir süredir ancak 2 yıl önce 2000 TL'ye aldığı kart için 3500 TL isteyecek kadar yüzsüzleşen insanlarımız olduğu için 2.el piyasası ölü ve güvensiz.

Önemli husus OC yapacağımı sanmıyorum ileride sistem yetmediğini hissettiğim zaman yeni sisteme geçerim yani K versiyonsuz işlemciler için sıkıntı yapmam. Etrafımda anlayan ilgilenen çok insan olmadığı için size sorabiliyorum sadece ve güvenerek sistem önerisi istiyorum. Eğer bu kadar para verip memnun etmeyecek bir sistem olursa önümüzdeki günlerde OHAL kalkıp doların büyük umutlarla düşmesini bekleyeceğim.:D

Edit: Arkadaşlar elimde 2TB'lık HDD ve ssd mevcut önemli bir nokta ileride NVMe takacağımdan anakartın desteklemesi gerekiyor bu önemli bir husus yazmayı unutmuşum.

Dipnot: MSI GE70 GTX 765m ekran kartlı laptopum halihazırda var ancak belirttiğim oyunları ne yazık ki Very Low dahi oynarken sıkıntı çıkıyor :(

Son düzenleme:
GALAX 8GB 2 GeForce GTX 1070 Ti EX 256-bit GDDR5 DVI-D HDMI 2.0b 3 x DP 1.4 Ekran Kartı 70ISH6DHM9XKB - Nanokatalog
Screenshot_20180630-220006_Chrome.jpg
Bütçeni biraz daha zorlarsan 150TL daha verip 2600X alabilirsin.

Ayrıca senin HDD ve SSD vardı.
Attığım sistemden HDD çıkarıp kasanı daha güzel bir şey alabilirsin.
Kasa olarak sade bir kasa seviyorsan Corsair 400C'ye bakarsan hayran kalırsın. HDD'yi ve kasayı çıkarıp 400C alabilirsin.
Aynen sağol ekledim onuda. Senin sistemin hala kafamda 1 numarada bakalım bayrama kadar vaktim var :)

Güncel bir ekran kartıyla güzel bir sistem toplayabilirsiniz aşağıdaki sistem size yardımcı olacaktır. SSD 250 GB almak yerine 120 GB alıp gözünüze hoş gelen başka bir kasa alabilirsiniz iyi günler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20180701-165400.png
    Screenshot_20180701-165400.png
    84,2 KB · Görüntüleme: 122
Güncel bir ekran kartıyla güzel bir sistem toplayabilirsiniz aşağıdaki sistem size yardımcı olacaktır. SSD 250 GB almak yerine 120 GB alıp gözünüze hoş gelen başka bir kasa alabilirsiniz iyi günler.
Güzel duruyor. Elimde SSD ve HDD var yani bir 500 TL lik bütçe kalıyor onu işlemcide mi kullansak?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı