5500TL telefon tavsiyesi

Mendax

Megapat
Katılım
21 Ocak 2015
Mesajlar
213
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, başlıkta belirttiğim bütçede bir telefon arıyorum. Şu an aklımda POCO F3 ve S20 FE var. POCO için yazılım sıkıntısı var, S20 FE içinde Exynos aşırı ısınıyor tarzı yorumlar gördüm. Bu yüzden biraz kararsız kaldım. Sizin önerileriniz nelerdir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Producer38 etiketlediğiniz için teşekkür ederim.

Samsung Galaxy S20 FE'nin Qualcomm Snapdragon 865 işlemciye sahip modeli Xiaomi Mi 10T'den kamera, ekran ve yazılım olarak çok daha iyi. Samsung Galaxy S20 FE almanızı tavsiye ederim.

Cevabınız için ben teşekkür ederim. Uzun süre kullanımda S20FE'nin AMOLED ekranı sorun cıkartır mıı hocam.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı