5600 TL PC Toplama

Semih Yücel

Hectopat
Daha fazla  
Ben çok uzun süredir laptop kullanıyordum okuldan dolayı ve artık PC toplamaya karar verdim, araştırmalarım sonucu bir şekilde sistem ayarladım kendime ama hiçbir türlü emin olamıyorum. Sistemin fiyatını biraz düşürmek istiyorum ama nereden ödün vereceğimi de bilmiyorum. İşlemci soğutucusu şu an için koymak için koydum. Yardımlarınızı bekliyorum, uyumlu mu, değil mi n'apabilirim?

Screenshot_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci eski nesil onun yerine yeni nesil işlemcilere yönelin. Ayrıca işlemciye OC yapmayı düşünüyorsanız Z serisi anakart almanız gerekmektedir. Şuan ki piyasanın durumuna göre toplamak yerine hazır olarak toplanmış sistemleri almak çok daha kârlı olabiliyor.

istediğim şekilde toplamaya kalktığımda böyle bir fiyat çıkıyor karşıma ki daha monitörü de katınca benim için çok fazla pahalı hale geliyor ben de yine yüksek performanslı oyunlarda yüksek fpsli bir bilgisayarı biraz daha fiyatı düşürüp yani sizlere neleri değiştirip biraz daha fiyat açısından yüzümü güldürürken güzel performans alabileceğim bir pc yaratabilirim onu soruyorum. İşlemci bir oyun bilgisayarı için yeterli olarak düşündüm ki ekran kartından daha fazla yararlanabilmek için 1060 seçip bi tık eski bi işlemci kullanmak istedim oc zamanı geldiğinde yapabilirim bu yüzden anakartın üstünden geçeceğim ama aynı fiyatlarda bir öneriniz var ise tabiki göz ardı etmem. Hazır toplanmış karlı sistem önerileriniz var mı peki mesela örnek verebilir misiniz incelemek isterim ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı