5600X, MAG CoreLiquid 280r ile yükte 80 derece

vergiliusavage

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
MSI MPG B550 Gaming Plus
5600X işlemcim ve MSI MAG CoreLiquid 280r var. OC'siz boşta 50°, yük altında 75°-80° alıyorum. YouTube izlediğim inceleme videoları OC'li veya OC'siz daha düşük sıcaklık değerleri alıyor, sebebini çözemedim.

Termal macun kontrol edin montajını söküp tekrar dikkatlice yapın. Kasa hava akışı iyi olmasa bile değerler çok anormal sonuçta kasım ayındayız. Sorun devam ederse garantiye yollayın soğutucuyu.

MSI'ın V1 240 ve 360'lık sıvı soğutmaları kronik sorunluydu. (pompa arızası)
280'de aynısı var mı emin değilim.
Garanti de 2 kere yenisiyle değiştirdim 2 kere bozuldu Max 6 ay içinde.
3. de para iadesi almıştım.
Sonradan öğrendim ki V2 ile değişim yapıyorlarmış.
Bozulmuş olma olasılığı var.
İsterseniz bir garantiye götürün.
Şu konu da MSI'ın çağırması ile ilgili.
Para iadesi isterseniz aldığınız fiyata verirler. Yenisini alamayabilirsiniz.
Kendim tecrübe ettim şu an hava soğutma kullanıyorum memnunum.

Not: Sıvı soğutmalarda tamir yapmıyorlar. Ya para iadesi ya da yenisi ile değişim sonuçlanıyor.
Rapor verecekler e-posta adresiniz doğru olsun. O raporla talep açıp yenisi veya para iadesi isteyebilirsiniz.

MSI'ın V1 240 ve 360'lık sıvı soğutmaları kronik sorunluydu. (pompa arızası)
280'de aynısı var mı emin değilim.
Garanti de 2 kere yenisiyle değiştirdim 2 kere bozuldu Max 6 ay içinde.
3. de para iadesi almıştım.
Sonradan öğrendim ki V2 ile değişim yapıyorlarmış.
Bozulmuş olma olasılığı var.
İsterseniz bir garantiye götürün.
Şu konu da MSI'ın çağırması ile ilgili.
Para iadesi isterseniz aldığınız fiyata verirler. Yenisini alamayabilirsiniz.
Kendim tecrübe ettim şu an hava soğutma kullanıyorum memnunum.

Not: Sıvı soğutmalarda tamir yapmıyorlar. Ya para iadesi ya da yenisi ile değişim sonuçlanıyor.
Rapor verecekler e-posta adresiniz doğru olsun. O raporla talep açıp yenisi veya para iadesi isteyebilirsiniz.
Tavsiye için sağ ol fakat benim sıvı soğutmamı karşılamıyormuş.

Termal macun kontrol edin montajını söküp tekrar dikkatlice yapın. Kasa hava akışı iyi olmasa bile değerler çok anormal sonuçta kasım ayındayız. Sorun devam ederse garantiye yollayın soğutucuyu.
Sen dedikten sonra çıkartıp baktım galiba borular soğutma bloğunu ittiriyor milimetrik kayma oluyor. Soğutma bloğu üzerindeki macunu temizleyip tekrar taktım şu an da boşta 44° 45° derece arası, yük altındaysa 65° 68° derece arası. Bir de termal macun sıvı soğutmanın yanında gelen yedek macun onu da yeni kaliteli bir macun alıp değiştiricem.

Sen dedikten sonra çıkartıp baktım galiba borular soğutma bloğunu ittiriyor milimetrik kayma oluyor. Soğutma bloğu üzerindeki macunu temizleyip tekrar taktım şu an da boşta 44° 45° derece arası, yük altındaysa 65° 68° derece arası. Bir de termal macun sıvı soğutmanın yanında gelen yedek macun onu da yeni kaliteli bir macun alıp değiştireceğim.

Şu an değerler daha iyi fakat hangi şehirde oturuyorsunuz bir de oda sıcaklığı ve kasanın hava akışı ne durumda ona göre boşta ki sıcaklık değeri normal sayılabilir zaten yük altında 65-68 gibi değerler son derece normal içiniz rahat olsun.

Sen dedikten sonra çıkartıp baktım galiba borular soğutma bloğunu ittiriyor milimetrik kayma oluyor. Soğutma bloğu üzerindeki macunu temizleyip tekrar taktım şu an da boşta 44° 45° derece arası, yük altındaysa 65° 68° derece arası. Bir de termal macun sıvı soğutmanın yanında gelen yedek macun onu da yeni kaliteli bir macun alıp değiştireceğim.

Bu değerler normal bir problem yok o zaman.

Şu an değerler daha iyi fakat hangi şehirde oturuyorsunuz bir de oda sıcaklığı ve kasanın hava akışı ne durumda ona göre boşta ki sıcaklık değeri normal sayılabilir zaten yük altında 65-68 gibi değerler son derece normal içiniz rahat olsun.
Sivas Merkez'de oturuyorum, şu an mevsim normallerinin biraz üstünde sıcaklık var ama sıcak değil. Genel olarak oda sıcaklığı 20 23 derece .
Bu değerler normal bir problem yok o zaman.
Ben de öyle düşünüyorum, soğutucuda problem olsaydı düzelttiğim zaman hiç oynama olmazdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı