5600X sistem için PSU önerisi

@Silinen üye Alttaki sisteme bütçen yetiyorsa alabilirsin. Bu arada tek site zorunlu diyordun farklı farklı olmuş hepsi :D
Öyle oldu. Sırf yemin ediyorum sen ve @Rivadex arkadaşımız aklımı çeldiniz 😄 Bulacağım bir yolunu toplattıracağım artık. Gaming gecesine özel Ryzen 5900x indirime girecekmiş şansıma. ^^

@Silinen üye koş! Gaming Gecesi'nde 5900X 5000TL'ye, Galahad 240 1000TL'ye düştü.
Hocam sağ olun bilgilendirme için. İşlemci düşer düşmez havada kaptım ^^ Sıvı soğutmayı yeni görüyorum sağlık olsun. Amazon üzerinden SilverStoneu almıştım zaten.
@Rivadex @BerkayZ87 Ustalarım Sinerjiden anakart ve psu alırken kartım hata verdi dedim anakart için alternatif sitelere bakayım vatanda kartın 350tl daha ucuz olduğunu gördüm. Bir gariplik mi var bu kartta yoksa aynı kart mı? Vatanın bu kadar ucuz satmasına kıllandım. Anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sağ olun bilgilendirme için. İşlemci düşer düşmez havada kaptım ^^ Sıvı soğutmayı yeni görüyorum sağlık olsun. Amazon üzerinden SilverStoneu almıştım zaten.
@Rivadex @BerkayZ87 Ustalarım Sinerjiden anakart ve psu alırken kartım hata verdi dedim anakart için alternatif sitelere bakayım vatanda kartın 350tl daha ucuz olduğunu gördüm. Bir gariplik mi var bu kartta yoksa aynı kart mı? Vatanın bu kadar ucuz satmasına kıllandım. Anakart
Aynı anakart hocam. Vatan'da bu aralar çok indirim oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı