56Mbs Altyapı vaadi gerçek olabilir mi?

277662

Kilopat
Makaleler
5
Millenicom ve TürkNet'e bakınca 56 Mbse kadar verebilecekleri yazılı. Kampanya olarak özgür falan diyordu. 34 Mbs gözüküyordu, Haziran'da taahatüt bitince geçmeyi düşünüyorum. Sizce bu gerçek midir? Bu soruyu sormamı sağlayan kişi de arkadaşım. O gerçek değil falan dedi. Ben de buraya sorayım dedim. Evin reisi olmadığım için de arayıp soramıyorum. Sizce bu hızı sağlayabilirler mi? Bu arada Antalya'da Millenicom mu yoksa TürkNet mi daha başarılı?

Son düzenleyen: Moderatör:
TTNET ile 4-6 MBPS download değerleri alıyordum. TurkNet'te sorguladığımda 35 MBPS diyordu tahmini olarak. Ben de ne kaybederim diyerek TürkNet'e geçtim 1 yıl önce. Wifi ile ve evde bir sürü kişi modeme bağlı olmasına rağmen 30-32 MBPS download hızı alıyorum. Sitelerindeki testte ne çıkıyorsa o veriliyor sanırım. Bugüne kadar olumsuz bir şey diyen duymadım bu konuda arkadaş çevremde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı