5700 XT VIDEO_TDR_FAILURE hatası

NiqhtMegatron

Hectopat
Beyler LoL oynarken;
VIDEO_TDR_FAILURE kodlu bir mavi ekran hatası aldım. Ayrıca arada bir mavi ekran vermeden direkt resetleniyor.
Sistem:
  • RX 5700 XT.
  • Ryzen 7 3700X.
  • 700W Cooler Master PSU.
Ayrıca monitörü falan da takmak için uzak prizden 2 tane üçlü priz çekiyorum. Acaba güç sorunu oluyor olabilir mi? PS4'üm de aynı prize takılı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil. Ayarları aşağıdaki gibi yapın. Yapamazsanız dediğim gibi MediaFire'dan atabilirsiniz.

Ek Açıklama 2020-08-16 103509.png

Ekran kartı sürücülerinizi DDU ile kaldırıp WHQL sürücülerini kurun.

BIOS güncel değil, güncelleyin. Ayrıca Vanguard'ı kaldırın.

WHQL sürücü derken? Ben AMD Adrenalin sitesindeki güncel sürücüleri yükledim de.

Vanguard olmadan Valorant vs. açılmıyor.

Direkt olarak AMD'nin uygulamasından güncelledim driverları. BIOS'u da ASUS'un armory create uygulamasından güncelledim ve yeniden başlattım. Sorunların çözüldüğünü nasıl öğrenebilirim?

Son düzenleme:
WHQL bir kısaltmadır ve önerilen sürücüleri belirtir. Sorunun çözüldüğünü anlamanızın yolu da sistemi izlemek. 1-2 gün kullanın sistemi, sorun çıkarsa yeni dosyaları atarsınız. Sorununuz çözülürse de belirtirseniz sevinirim.

Dönüşü bu mesajımdan sonra yaparsanız iyi olur. Öteki türlü bildirim gelmiyor çünkü.

Son durum nedir?

Son düzenleme:
1 defa bile olması iyi değil aslında. O dosyayı da atın, bakayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı