5700 XT'den 2080 Super'e geçmek

Peki bu noktada

Bozuk ürün gönderip iade kabul etmemekte çok fazla olmuş anladığım kadarı ile.
Hocam şuan itopya da yazsan sinerji de yazsan incehesap da yazsan hepsinde benzer şikayetler görürsün. Bu adamlar inno3D ve Palit markasının distribütörü, 0 ürün satıyorlar. 3070Ti zaten çok yeni bir kart. Ne ara bozulacak da sana yollayacaklar. Çıkalı 1 hafta oldu kartların.
Benim açıkçası bir çıkarım yok bu işten, senin için söylüyorum. Gamegaraj şuan bu işi yapan 6-7 güvenilir siteden bir tanesi ve bu fiyata 3070ti bulamazsın başka.

Hocam şuan itopya da yazsan sinerji de yazsan incehesap da yazsan hepsinde benzer şikayetler görürsün. Bu adamlar inno3D ve Palit markasının distribütörü, 0 ürün satıyorlar. 3070Ti zaten çok yeni bir kart. Ne ara bozulacak da sana yollayacaklar. Çıkalı 1 hafta oldu kartların.
Benim açıkçası bir çıkarım yok bu işten, senin için söylüyorum. Gamegaraj şuan bu işi yapan 6-7 güvenilir siteden bir tanesi ve bu fiyata 3070ti bulamazsın başka.
Yorumların için teşekkür hocam. Sizin yerinizde olduğum durum çok oldu. Karşıdaki insan biraz endişeli olabiliyor. Kartı satınca alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı