5700XT için ASUS vs Sapphire

hzgzlhhs

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar toplamak istiyorum ve ekran kartı olarak RX 5700 XT kartını kullanacağım ASUS ROG STRIX mi alsam yoksa Sapphire Nitro+ mı alsam karar veremedim. Avusturya'da yaşadığım için Euro ile alacağım alacağım mağazada ASUS 21 Euro daha ucuz. ASUS standart modda iken Sapphire ile aynı frekanslara sahip ASUS'u OC moduna aldığımız zaman ASUS'un frekansları daha yüksek ama OC moduna aldığımız zaman ısınabilir. YouTube'da ASUS'un testini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
5*** serilerinde sapphire daha iyi diye hatırlıyorum. Bende Sapphire rx5500xt 4 gb pulse modelini kulllanıyorum. En yükse 72 dereceyi gördü o da witcher 3 oynarken rainbow oynarken 65 derece maks.

Bilgisayar toplamak istiyorum ve ekran kartı olarak RX 5700 XT kartını kullanacağım ASUS ROG STRIX mi alsam yoksa Sapphire Nitro+ mı alsam karar veremedim. Avusturya'da yaşadığım için Euro ile alacağım alacağım mağazada ASUS 11 Euro daha ucuz. ASUS standart modda iken Sapphire ile aynı frekanslara sahip ASUS'u OC moduna aldığımız zaman ASUS'un frekansları daha yüksek ama OC moduna aldığımız zaman ısınabilir. YouTube'da ASUS'un testini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Konuyla alakasız ama kaç Euro bir de ikisi de üzmez.

5*** serilerinde Sapphire daha iyi diye hatırlıyorum. Bende Sapphire RX 5500 XT 4 GB Pulse modelini kulllanıyorum. En yükse 72 dereceyi gördü o da Witcher 3 oynarken Rainbow oynarken 65 derece maksimum.

Sapphire testlerinde kart yük altında 70 dereceden aşağı inmiyor.

Konuyla alakasız ama kaç Euro bir de ikisi de üzmez.

Sapphire 450 Euro ASUS 429.

Nitro+ veya varsa MSI Gaming X modellerini alabilirsiniz. ASUS'un o modelinde ısınma sorunları vardı. Kart çok fazla ısınıyordu. Bunun için sonradan modeli yenilediler. Eğer yenilenmiş model olduğundan eminseniz ASUS modelini de alabilirsiniz. Eğer yenilenmemişse dediğim modelleri tercih etmeniz daha iyi olur. Eski modeli alırsanız sanırım teknik servise gönderip sorun için tamir isteyebiliyorsunuz ama bu dediğimden tam emin değilim. İsterseniz araştırın.

Nitro+ veya varsa MSI Gaming X modellerini alabilirsiniz. ASUS'un o modelinde ısınma sorunları vardı. Kart çok fazla ısınıyordu. Bunun için sonradan modeli yenilediler. Eğer yenilenmiş model olduğundan eminseniz ASUS modelini de alabilirsiniz. Eğer yenilenmemişse dediğim modelleri tercih etmeniz daha iyi olur. Eski modeli alırsanız sanırım teknik servise gönderip sorun için tamir isteyebiliyorsunuz ama bu dediğimden tam emin değilim. İsterseniz araştırın.

Isınma sorunları TUF serisindeydi Evo modeli ile düzelttiler benim dedim ROG STRIX.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı