5700XT kasa toplama yardımı

• Konuyu başlatan EArcy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 2.246
Önü temperli ben pek önermiyorum mesh ızgaralı kasaları alman daha iyi olur çünkü içeri hava çekmi pek iyi olmuyor.

Ozellestirmelerini yapinca tam istedigim gibi bir bilgisayar oluyor. Bir tek su kasadan dolayi ikilemdeyim. Sizin kasanizi cok begendim aslinda iki buyuk fan bana gore uc tane orta boydan daha cok is yapar gibi geliyor. Ama iste ozellestirmede yok. Belki bir firmadan kdv indirimi ya da normal indirim bulabilirim diye dusunuyorum
Toplam bütçe nedir? Ona göre öneri yapalım.

6500-7500 arasi bir butcem var hocam
Önü temperli ben pek önermiyorum mesh ızgaralı kasaları alman daha iyi olur çünkü içeri hava çekmi pek iyi olmuyor.

Merhaba, sonunda kasayi toplama zamanim geldi. Sizin youtubedan videonuzu izledim ve kasa gayet guzel gorunuyor. Sogutma performansinda bir sikinti yoksa bunu alacagim haftasonu. Siz ne diyorsunuz? Bir de videoda ya yoktu ya da gozumden kacti, onun icin soracagim: Fanlarin rgb isiklarininin isik siddetini kisabiliyor muyuz. Gece gozleri kor etmesin ama komple de isiksiz olmasin istiyorum da

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı