5820K, X99-A Elektriklerin Gitmesi Sonrası Yanık Kokusu

Evet arkadaşlar az önce olan elektrik gel gitinden sonra sistemim açılmıyor. Yanık kokusu var. Başka power ile denedim yine açılmadı. Galiba işlemci anakart ve powerım an itibari ile yandı. İşlemci X99 Gaming 7 anakartında siyah ekran kalıyor. RAM'lerde nasibini almış. Ekran kartını denemedim. CM'ye mail attım.

Arkadaş nasıl bir voltaj geldiyse artık. Sanayi elektriğimi verdiler nedir. Geçmiş olsun hakikaten üzücü bir durum. Şu elektrik kesintisinden nefret ediyorum. 2015 yılında bile hala kesinti olur mu? Neye dayanarak kesiliyor bilmiyorum ki. Zırt pırt çocuk mu oynuyor bununla?
Hocam televizyon dolap falan hepsi takılır monitör bunlara bişey olmadıda kasaya ne oldu?

Çok üzüldüm, geçmiş olsun... :cry:

Bizler de tecrübe edinelim bari, akım korumalı priz kavramını şu anda burda öğrendim, sistem dizerken dikkat edeceğim... Odaya bir tane alacağım. Topraklama priz dediğimiz mevzu sanırım.
Olaya bak ya, rezalet. Bunun sorumlusu bütün masrafı ödemeli, bu bilgisayarlar kişisel servet niteliğinde.

Elektrik dağıtım şirketine dava açıp maddi ve manevi(Gerekli işlerimin gecikmesi ve verilerimin yok olması) tazminat alabilirsiniz.
Bir nebze olsun içiniz rahatlar.

Öncelikle geçmiş olsun, çok garip böyle olması geçende bana oldu ama bende yanma olmadı windows çöktü tekrar format atmak zorunda kalmıştım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı