5820K, X99-A Elektriklerin Gitmesi Sonrası Yanık Kokusu

Evet arkadaşlar az önce olan elektrik gel gitinden sonra sistemim açılmıyor. Yanık kokusu var. Başka power ile denedim yine açılmadı. Galiba işlemci anakart ve powerım an itibari ile yandı. İşlemci X99 Gaming 7 anakartında siyah ekran kalıyor. RAM'lerde nasibini almış. Ekran kartını denemedim. CM'ye mail attım.

Geçmiş olsun öncelikle. Cooler Master hatasını telafi ederek birçok insanın güvenini kazandı.
Evet aynen öyle.

Tüm sistemin ücreti şu an itibari ile karşılandı. Tüm arkadaşlara ve özellikle Cooler Master'a teşekkür ediyorum.

Evet aynen öyle.

Tüm sistemin ücreti şu an itibari ile karşılandı. Tüm arkadaşlara ve özellikle Cooler Master'a teşekkür ediyorum.
Hocam bir şey soracağım. Tüm sistemden kastınız nedir ? Mesela ekran kartının yandığını sanmıyorum. Sizin fatura fiyatınızı size gerimi ödedi firma ?

Hocam bir şey soracağım. Tüm sistemden kastınız nedir ? Mesela ekran kartının yandığını sanmıyorum. Sizin fatura fiyatınızı size gerimi ödedi firma ?
Servis raporu almış olduğum ürünlere ödendi. Power için istemediler.

Satın hocam elinizde değer kaybetmesin. Gelen parayı bir sonraki sisteminiz için kaynak olarak ayırırsınız.
Elimdeki sistem için ilan oluşturuyorum. Önerinizi doğru buldum. Teşekkürler.

Öncelikle geçmiş olsun sistemi yeni toplayan ve toplamayı düşünen hepimizede ders olsun.

CM gibi uluslararası firmalar için bulunmaz nimettir yaşamış olduğumuz sorunlar. Çünkü rakipler fazla ve kusurları en aza indirmek temel prensipleri heleki bahsi geçen ürün PSU ise. Şundan eminimki PSU'yu üreten firmanın ana ofisine hatta teknisyenlerine kadar ulaşır raporlar. Keşke yerli firmalarda pişkinliğe uyanıklığa kaçıp günü kurtartırcasına oluşan kusurlarda hatayı kullanıcıya ödetmese. Konuyu geç gördüm ama iyiki gördüm yarın ilk iş UPS ve akım korumalı priz siparişi vericem. Sistemi toplamama az kaldı sonra almayı düşündüklerimi en başta alacağım.

Evet arkadaşlar az önce olan elektrik gel gitinden sonra sistemim açılmıyor. Yanık kokusu var. Başka power ile denedim yine açılmadı. Galiba işlemci anakart ve powerım an itibari ile yandı. İşlemci X99 Gaming 7 anakartında siyah ekran kalıyor. RAM'lerde nasibini almış. Ekran kartını denemedim. CM'ye mail attım.

Arkadaşlar bu arada anakart 110V yemiş. Raporda buna benzer birşey vardı.:LOL:

Avukat dostum bunun üzerine dava açmam gerektiğini söyledi. Yaşam tehlikesi oluşturduğu için tazminat alabileceğimden bahsetti. Fakat CM'nin tavırlarından dolayı düşünmüyorum.

Arkadaşlar bu arada anakart 110V yemiş. Raporda buna benzer birşey vardı.:LOL:

Avukat dostum bunun üzerine dava açmam gerektiğini söyledi. Yaşam tehlikesi oluşturduğu için tazminat alabileceğimden bahsetti. Fakat CM'nin tavırlarından dolayı düşünmüyorum.
Bence de düşünmemelisin. CM sana sıkıntı çıkarmadan hatalarını kabul edip sistemin parasını ödemiş.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı