6.000 TL Sistem Toplama

Bütçe
6000
3600 şu yüzden istiyorum ileride sağlam işlemci ekran kartı alırsam tekrar masraf yapmayım daha iyi bir performans olsun. Yani sadece bugün için değil gelecek içinde. Kasa, hoparlör ve monitör için 6500 TL bütçem var. @Galaxes eğer benim RGB'li RAM ile aynı performansı verecekse arada 50TL fark var, görüntüsü daha güzel onu alabilirim. Ama fark etmez benim için öncelik performans, görüntü değil.

3600MHz RAM attım onu alın 2x8 zaten ve 5600X işlemci alın.

---
Sizin attığınız monitörü alırsam 5600G'yi alamam fiyatı aşıyor, 4300GE ile devam ederim.
5600X işlemci diyorsunuz da ben APU sistem dizicem şimdilik, bildiğim kadarı ile 5600X apu bir işlemci değil.
@Galaxes
Peki siz neden o rami tercih etmemi istiyorsunuz yani daha iyi ise özellikleri onu alırım, sadece nedenini merak ettim.
------
Şöyle bir şey var yani şuanda.
İşlemci: Ryzen 3 4300GE - 1929TL
Anakart: B450M S2H - 484TL
Ram: 8x2GB - 996TL
Sanddisk Ultra 3D 500GB - 478TL
PSU: Corsair CV550 - 351TL

4238 TL, Eksiler: Monitör, hoparlör, kasa.

Son düzenleme:
---
Sizin attığınız monitörü alırsam 5600G'yi alamam fiyatı aşıyor, 4300GE ile devam ederim.
5600X işlemci diyorsunuz da ben APU sistem dizicem şimdilik, bildiğim kadarı ile 5600X APU bir işlemci değil.
@Galaxes
Peki siz neden o RAM'i tercih etmemi istiyorsunuz yani daha iyi ise özellikleri onu alırım, sadece nedenini merak ettim.
------
Şöyle bir şey var yani şu anda.
İşlemci: Ryzen 3 4300GE - 1929TL.
Anakart: B450M S2H - 484TL.
RAM: 8x2GB - 996TL.
Sanddisk Ultra 3D 500GB - 478TL.
PSU: Corsair CV550 - 351TL.

4238 TL, eksiler: Monitör, hoparlör, kasa.

Çünkü 4300GE yerine 5600G çok daha mantıklı bu bütçede en fazla 5500'e kadar çıkabilirim dediniz RGB olunca fiyatı artıyor o yüzden.

Hala bütçe içinde montiöre 150TL daha vererek LG'yi alın.

Yanlış yazmış olabilirim, insanlık hali. Kasayı tamamlamanızı istedim 500TL bandında güzel, soğutması iyi bir kasa. Hoparlör ayrı olursa daha iyi olur, monitör hoparlörle iyi olmuyor ve genelde arkaya ses gittiği için kulağa hoş gelmiyor.

Kasa, moniör ve hoparlör tavsiyeleriniz de bekliyorum.

Yanlış yazmış olabilirim, insanlık hali. Kasayı tamamlamanızı istedim 500TL bandında güzel, soğutması iyi bir kasa. Hoparlör ayrı olursa daha iyi olur, monitör hoparlörle iyi olmuyor ve genelde arkaya ses gittiği için kulağa hoş gelmiyor.

Kasa, moniör ve hoparlör tavsiyeleriniz de bekliyorum.

VGA panel bu IPS almanızı öneririm Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları buradan konu açın arkadaşlar yardımcı olur. Kasa olarak MSI MAG Force 100M öneririm.

Bu 600 modeli benimkisi 650 modeli yani pivot özelliği var ve ekranı döndürebiliyorum veya yukarı ya da aşağı çekebiliyorum bunda ise yok ama diğer özellikleri aynı. Pivot özelliği olan monitörlere bakman daha iyi olur ama bu da mükemmel bir monitör HDR desteği var zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı