Adresi zaten sipariş ekranında detaylıca yazdım ancak yine de mesaj olarak yollamak mı lazım?Tam ben de bunu sormak üzereydim. Adres için bırakmamızı istiyorlar galiba.
Adresi zaten sipariş ekranında detaylıca yazdım ancak yine de mesaj olarak yollamak mı lazım?Tam ben de bunu sormak üzereydim. Adres için bırakmamızı istiyorlar galiba.
Adresi zaten sipariş ekranında detaylıca yazdım ancak yine de mesaj olarak yollamak mı lazım?
Hayır gerekmiyor , eğer adresi yanlış yazdıysanız not bırakın.Adresi zaten sipariş ekranında detaylıca yazdım ancak yine de mesaj olarak yollamak mı lazım?
Adres değil de vergi konusunda falan yazmamız gerekir mi ki, onu merak ettim.Tam ben de bunu sormak üzereydim. Adres için bırakmamızı istiyorlar galiba.
Adres değil de vergi konusunda falan yazmamız gerekir mi ki, onu merak ettim.
Yorumlardaki fotoğraflara bakın, çok parlak değil. Ben monitörümün arkasına yapıştırmayı düşünüyorum çünkü karanlık ortamda çok gözümü alıyor monitör IPS olduğu için, arkaya loş bir ışık yansıması iyi olacaktır diye düşündüm ben ve bundan dolayı alıyorum.Nasıl ışığı falan masaya döşense hoş görüntü verir mi?
Yorumlardaki fotoğraflara bakın, çok parlak değil. Ben monitörümün arkasına yapıştırmayı düşünüyorum çünkü karanlık ortamda çok gözümü alıyor monitör IPS olduğu için, arkaya loş bir ışık yansıması iyi olacaktır diye düşündüm ben ve bundan dolayı alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.