6 ay kala sayısal programım nasıl?

sequtate

Centipat
AYT fen ve matdan çok eksiğim var. TYT son denemem 36 net gelmişti. AYT de şu an günlük 2 video kimya (görkem şahin) 2 video matematik(ilyas güneş) izliyorum. TYT için ise deneme çöz ve yanlışların çözümlerini izle yolunu izliyorum. Hedefim sayısalda 150-180k. Sizce bu programla yetişir mi? Arttırmalı mıyım? Ne gibi eklemeler yapmalıyım? Şimdiden herkese teşekkürler.

TYT de 36 net yapıyorsan ciddi bir konu eksiğin vardır. AYT de günde 4 video izleyece kapasite sende var ise tyt de 36 net yapmazdın. AYT de 4 video izliyeceksin anlayıp test çözüceksin sence yapabilir misin ? Ben yapamazdım açıkçası

Neler eklersin bilmiyorum ama daha 6 ay kala pes etmiş durumda olmamak lazım. 6 ay çok önemli bir süre devamlı bir 6-7 saat çalışmayla 150 binden fazlasını bile yapabilirsin.

TYT de 36 net yapıyorsan ciddi bir konu eksiğin vardır. AYT de günde 4 video izleyece kapasite sende var ise tyt de 36 net yapmazdın. AYT de 4 video izliyeceksin anlayıp test çözüceksin sence yapabilir misin ? Ben yapamazdım açıkçası
AYT de 4 video izlemek için çok sağlam bir kapasite gerekmez bence. TYT netimi 60-70 e yükseltmek istiyorum sadece.

TYT'de 40 Türkçe, 20 sosyal, 40 matematik ve 20 fen bulunmakta. Yani sırf okuduğunuzu anlasanız 30 net Türkçe yapmanız gerekliyken sizin toplam net sayınız 36. bu da TYT konularınızın inanılmaz eksik olduğunu gösterir, daha TYT'yi düzgün tamamlayamadan AYT'ye geçmek büyük saçmalık olur. Tamam AYT yüzdesel olarak daha önemli ama TYT daha kolay, TYT'nin bir sayısal konusundan 2-3 soru gelirken AYT'de bir üniteden 1 soru geliyor. Dolayısıyla ilk TYT netlerinizi yükseltin. Türkçe'den 30 sosyaldan ise 10 net yaptığınızı düşünerek en azından toplamda 80 net yapamadan AYT'ye geçilmesinin saçma olduğunu düşünüyorum.

TYT'de 40 Türkçe, 20 sosyal, 40 matematik ve 20 fen bulunmakta. Yani sırf okuduğunuzu anlasanız 30 net Türkçe yapmanız gerekliyken sizin toplam net sayınız 36. bu da TYT konularınızın inanılmaz eksik olduğunu gösterir, daha TYT'yi düzgün tamamlayamadan AYT'ye geçmek büyük saçmalık olur. Tamam AYT yüzdesel olarak daha önemli ama TYT daha kolay, TYT'nin bir sayısal konusundan 2-3 soru gelirken AYT'de bir üniteden 1 soru geliyor. Dolayısıyla ilk TYT netlerinizi yükseltin. Türkçe'den 30 sosyaldan ise 10 net yaptığınızı düşünerek en azından toplamda 80 net yapamadan AYT'ye geçilmesinin saçma olduğunu düşünüyorum.
Türkçeden 26 net yapıyorum.(Hiç çalışmadım dil bilgisi yok) Sosyal 10 yapıyorum. Matematik 6 Fen 1. Mat ve feni ayt ile daha ayrıntılı öğrenip arttırırım diye düşünmüştüm.

Türkçeden 26 net yapıyorum.(hiç çalışmadım dil bilgisi yok) sosyal 10 yapıyorum. Matematik 6 fen 1. mat ve feni AYT ile daha ayrıntılı öğrenip arttırırım diye düşünmüştüm.

AYT ile arttırıp öğrenemezsin. TYT temelin yoksa AYT'de zorlanırsın. Dediğim gibi sayısaldan hazırlanıyorsun ama daha TYT(temel yeterlilik testi)'de 7 sayısal yapıyorsun. Sen ilk TYT'ni yükseltmeye bak.

AYT ile arttırıp öğrenemezsin. TYT temelin yoksa AYT'de zorlanırsın. Dediğim gibi sayısaldan hazırlanıyorsun ama daha TYT(temel yeterlilik testi)'de 7 sayısal yapıyorsun. Sen ilk TYT'ni yükseltmeye bak.
Mert hocanın 70 günde TYT matematik kampını bitirmiştim yaz tatilinde. Hemen arkasından test çözmemek gibi bir hata yaptım. 345 TYT Matematik kitabı var ama orta-zor kısmında tıkanıyorum.

Sağlam kapasite gerektirmez elbette ama çok fazla zamanını alıyor. Bence videolardan feragat edebilirsin. Örnek vermek gerekirse, video 40 dakika gözükse bile o videoyu bitirmek 1 saat sürüyor neredeyse.
Kalan 5 ayda TYT mi döneyim hocam?

Mert hocanın 70 günde TYT matematik kampını bitirmiştim yaz tatilinde. Hemen arkasından test çözmemek gibi bir hata yaptım. 345 TYT Matematik kitabı var ama orta-zor kısmında tıkanıyorum.

Kalan 5 ayda TYT mi döneyim hocam?
Tamamen dönme tabi ama ne bileyim TYT netin çok az. Zaten TYT konularını oturtmadan çoğu AYT konusunu da oturtamayacaksın.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı