6 ayda kaç net yapabilirim?

HayatYordu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YKS'ye tekrar hazırlanmaya karar verdim matematik netim 7-8 civarlarında tarihim ve Türkçem iyi fakat amacım AYT de bir şeyler yapmak ve edebiyat namına pek bir şey bilmiyorum sizce günde ağırlıklı olarak matematik çalışarak 9 saat ile kaç net yapabilirim?

Öncelikle şunu söyleyebilirim ki şu kadar ayda çalışsam kaç net yaparım, hangi sıralama gelir tarzı sorular sorduğunuza göre bugüne kadar pek çalışmadınız muhtemelen. Sorduğunuz soru bir nevi şuna benziyor: "maaş gününe kadar 10 gün var daha, doğalgazı açmasam da battaniyenin içinde otursam doğalgaz parasını ödeyebilir miyim?"
sizce günde ağırlıklı olarak matematik çalışarak 9 saat ile kaç net yapabilirim?
Ders çalışma alışkanlığı olmayan birinin günde ortalama 9 saat çalışması gerçekçi bir şey değil. O kadar fazla çalışamazsınız.

Temelinizi ve net sayınızı bilmediğimiz için bir yorum yapamayız bu, size bağlı bir şey.
Sizce AYT ve TYT matematik kaç nete çıkabilir?
Normal bir birey olarak 😆
20.

Öncelikle şunu söyleyebilirim ki şu kadar ayda çalışsam kaç net yaparım, hangi sıralama gelir tarzı sorular sorduğunuza göre bugüne kadar pek çalışmadınız muhtemelen. Sorduğunuz soru bir nevi şuna benziyor: "maaş gününe kadar 10 gün var daha, doğalgazı açmasam da battaniyenin içinde otursam doğal gaz parasını ödeyebilir miyim?"

Ders çalışma alışkanlığı olmayan birinin günde ortalama 9 saat çalışması gerçekçi bir şey değil. O kadar fazla çalışamazsınız.

Temelinizi ve net sayınızı bilmediğimiz için bir yorum yapamayız bu, size bağlı bir şey.

20.

Daha öncesinde 50 dk ders 10 dk mola şeklinde 2 ay boyunca günde 9 saat çalışmışlığım var ama o zamanlar 2 yıllık üniversite okuyordum o yüzden çok fazla devamlılığı olmadı. Ama şu anda mezun oldum ve tekrardan 4 yıllık bir üniversite okumayı düşünüyorum ve şu an da çok fazla zamanım var gün içerisinde yani benim için imkansız bir şey değil kendime güveniyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı