6 ayda TYT ve AYT biter mi?

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba, eşit ağırlıkçıyım. Bıyıklı matematik "10 günde temel atma" kampına başladım, ve matematik te sıfırım sizce 6 ayda TYT ve AYT biter mi? TYT ve AYT'de matematik hedefim 15-20 net arası yapmak sizce o kampı bitirdikten sonra hangi matematik testi çözmeliyim veya TYT matematik kampına başlamalı mıyım?

Sıkı çalışmanız lazım. Günde düzenli 6 - 7 saat çalışırsanız hedefinize ulaşırsınız.
O kamp sonrası Bıyıklı Matematik 55 Günde TYT Matematik kampıyla devam edin. Matematikte Selim hoca dışında kanallara çok bakmayın. Gerçekten temel seviye için en iyi kanal.

Arkadaşlar hepinize merhaba, eşit ağırlıkçıyım. Bıyıklı matematik "10 günde temel atma" kampına başladım, ve matematik te sıfırım sizce 6 ayda TYT ve AYT biter mi? TYT ve AYT'de matematik hedefim 15-20 net arası yapmak sizce o kampı bitirdikten sonra hangi matematik testi çözmeliyim veya TYT matematik kampına başlamalı mıyım?

Netler nasıl hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Netler nasıl hocam.

Hocam maalesef daha başlamadım testler olsun, çalışma masası olsun, vb sorunlar vardı yaklaşık bir hafta sonra düzenli bir şekilde hiç zaman kaybı yapmadan çalışacağım netler 15-20 civarı (sadece TYT)
Matematik hala çözmedim ama 1 olduğu kesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı