6 Ayda TYT biter mi?

Hocam matematiğim 0 sence nasıl bir program yapmalıyım kendime tavsiyen var mı?

Hocam sizce nasıl bir program yapmalıyım temelim yok.

Hocam sizce nasıl bir program yapmalıyım temelim yok.

Kral saçma gelebilir ama ben matematiği bilmiyorum 6. sınıf denklemini bile zor çözerim lakin bazı konuları fonksiyon grafik vs. saçma gelebilir ama TikTok'ta mala anlatır gibi anlatan arkadaşlardan izleyerek öğrendim video izledikten sonra bir de soru çözümlerine baktım önce kendim çözdüm sonra çözmelerini izledim hem hatalarımı çok bariz fark ettim hem de kendim anladım ama dediğim gibi matematiğim hala rezalet 2. dönem düzeltmeye çalışacağım.

Hedefine bağlı ilk öncelikle ayt girecek misin onu belirtmemişsin yoksa sadece tyt üzerinde mi tercih yapmayı planlıyorsun ona göre düşüncemizi belirtirdik

hocam benim matematigim ve fenim ve türkcem kotu sizce nasıl iyi seviyeye getirebilirim..
Türkçe için dil bilgisi bitirir isen zaten dil bilgisinden ful çekmek kolay(hoca olarak Türkçe'nin matematiği kanalından izleyebilirsin)bunu yaptığın gibi paragrafta hergün çözer isen Türkçe netin +30 olur

Matematik temelin yoksa İlyas güneşten veya bıyıklı matematikten dinleyip 3-4-5 tyt matematik kitabını verimli olarak bitirir isen matematik+20 civarı olursun deneme oldukça 25 e kadar çıkarsın

Sosyalden zaten din felsefe kavramları ezberle konu dinlemeye gerek yok, coğrafya bayram Meral veya coğrafyanın kodları üzerinden gidebilirsin tarih ise sosyal kale veya Mehmet Celal ozyildiz üzerinden izleyebilirsin

Fen ise kimya görkem şahin dinleyebilirsin güzel anlatıyor

Biyoloji selin hoca

Fizik ise fizikle barış izleyebilirsin

Bunların yanında pekiştirme soruları çözersen fen 15 civarı gelir diye dusunuyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı