6 aydır geçmeyen baş ağrım

TheLenta

Megapat
Daha fazla  
6 ay önce çok fazla baş ağrım vardı ve hastaydım. Normal grip vs. olduğunu düşünerek ilk başta sağlık ocağına gitmiştim. Antibiyotik falan vermişlerdi. Biraz da olsa iyileşmiştim. Birkaç hafta sonra tekrardan hastalandım. Aylarca bu hastalık ve baş ağrısı asla geçmedi. Birçok doktora gittim. Garip olan olay ise burun tomografime bakarak her doktorun bana farklı bir şey demesiydi.

Bir doktor sinüzitimin olduğunu ve ilaçlarla iyileşmediğim için sinüzit ameliyatı olmam gerektiğini söyledi. Tabii gittiğim hastane de sinüzit ameliyatı yapılmadığı için başka hastane de kbb doktorlarına gittim. O doktorlardan biri ise sinüzit olmadığımı dişimin enfeksiyon kaptığını söyledi. Daha sonra alerji hapı verip gönderdi. Hiçbir işe de yaramadı ilaçlar. Tabii dişçiye de gittim. Dişlerimde birkaç sıkıntı çıktı fakat dişlerimi hala yaptıramadım devlet hastaneleri sağ olsun muayene sonrası tedavi için tekrar randevu vereceğiz deyip gönderdiler hala bekliyorum. Dişimin de baş ağrısı yapma ihtimali varmış. Ama bu öyle bir ağrı ki öne doğru eğildiğimde alnımdan sanki çamur kıvamında sıvı akıyormuş gibi oluyorum. Bayağı dolu dolu hissediyorum.

Son gittiğim nöroloji doktoru da beyin tomografim normal çıkınca stres hapı ve ağrı kesici verdi. Kullanıyorum fakat gene bir işe yaramadı. Yani 6 aydır hastaneleri geziyorum. Bir de kendimi sürekli grip gibi hasta hissediyorum. Dışarı da soğuğa çıktığımda veya spor yaptığımda çok fazla başım ağrıyor. Yeterli miktarda su içerim, normalde beslenmeme dikkat ederim. Sporu da çok severek yapmama rağmen bırakmak zorunda kaldım. Çünkü biraz yorulduğum da bile hemen hastalanıyormuş gibi oluyorum. Ve gerçekten bazen baş ağrısından ağlıyorum o kadar dayanılmaz seviyede oluyor. 😥

Lise son sınıfım üniversite sınavına hazırlanıyordum ama hastalandığımdan beri neredeyse hiç çalışamıyorum. Günün çoğunda yatmak istiyorum hiç halim olmuyor. Arada dışarı çıkıp biraz yürüyüş yapıyorum ama ağrım hep oluyor.
Acaba bu tarz hiç geçmeyen baş ağrısı yaşayan oldu mu? Gerçekten artık ne yapacağımı bilemiyorum. Doktorlar da ne yapacağını bilmiyor sanırım.🤔 artık lise bitiyor ya üniversite ya iş hayatına geçeceğim fakat bu hastalık beni bitiriyor. Okulda bile zor duruyorum. Bu halimle nasıl çalışabilirim ki...
Belki böyle bir tecrübesi olan biri çıkar.
Yani daha çok şey var ama bu kadarı yeter herhalde. 😅

3 yıl baş ağrısı + mide bulantısı ve kusma yaşadım. Hiç güzel günler değildi. Ne kadar doktora gidersem gideyim bir işe yaramadı bende. 3yıl sonunda kendiliğinden geçti. Bende 3 veya 4. sınıfken başlamıştı. Sizin üniversite sınavı döneminize gelmesi kötü olmuş. Siz yine de doktora gidin. Bol bol istirahat edin ve başınıza buz koyun. Kısa süreli olsa da işe yara şeyler.

Yanlış anlasilma olmasin bir tavsiyede degil dalga gecme vs yok yasadigimdan bende bunu soyleyim tabii bu anlattiklarin kadar bas agrisi yapmiyordur ama yine de soyleyim ben. Gozde astigmat vs var ise oda bas agrisi yapiyor. Gorme sorunu yani.

Görme sorunum yok ama belli bir süre daha geçmezse göz muayenesine de giderim.
3 yıl baş ağrısı + mide bulantısı ve kusma yaşadım. Hiç güzel günler değildi. Ne kadar doktora gidersem gideyim bir işe yaramadı bende. 3yıl sonunda kendiliğinden geçti. Bende 3 veya 4. sınıfken başlamıştı. Sizin üniversite sınavı döneminize gelmesi kötü olmuş. Siz yine de doktora gidin. Bol bol istirahat edin ve başınıza buz koyun. Kısa süreli olsa da işe yara şeyler.

Tavsiyeniz için teşekkürler. Buz koymayı da denerim. Özellikle ağrıdan duramadığım zamanlar biraz da olsa rahatlatsa yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı