6 aylık kız arkadaşımın kız arkadaşıyla öpüşmesi

Kız arkadaşın biseksüel veya lezbiyen, başka bir açıklaması yok. İlk adımı atmış veya daha önce de yapmış olabilir. Kısa sürüp sürmemesinin bir önemi yok, içinden böyle geldiği için davranmış. Ayrıca bir insanın sevgilisi varken başka bir kızla veya erkekle öpüşmesi onun sevgili olduğu kişiyi aldattığı gerçeğini değiştirmez. Kabul edeceksen devam et, etmeyeceksen ayrıl. Bana kalırsa yol vermelisin, çok üzülürsün yoksa.

Son düzenleme:
Bu konu bu sitede açılır mı bilmiyorum şansımı denemek istiyorum. Neyse evet başlık doğru 6 aylık kız arkadaşım kendi kız arkadaşıyla öpüşmüş dudaktan. Bu bana çok degişik geldi bir nevi koydu diyebiliriz hani ben yetmiyorum da bir de onla mı öpüştü gibisinden. Bazıları "ne abarttın hocam erkekle öpüşmemiş ya." diyebilir. Çok saçma bir durum 6 aylık sevgilin sana bunu yapsa aynı düşünürsün. İlerledik bayağı bu sure zarfında öpüşmedir vs. annesi babası abisi falanda biliyor beni annesiyle tanışmamama rağmen beni çok seviyor tanışmak istiyor. Yani ilişkimiz güzel giderken böyle oldu ne yapmam gerek bilmiyorum duyunca bayağı bir sinirledim fikirlerini duymak istiyorum şimdiden teşekkürler.

@M. Eren mutlu kız arkadaşının böyle bir şeyi yapmasının bisexual lezbiyen falan olmasının yanı sıra dengesiz bir davranış olarak yorumluyorum. Bu yaşlarda ki kişilerin dengesiz davranışları yoğunlaşıyor ve bazen insan ne yaptığının ciddiyetini kavrayamıyor. Yerinizde olsam kız arkadaşım olmayacak olsa da insanlık görevimi yerine getirmek adına ondan ayrılırdım çünkü bundan bir ders almasını isterdim

Edit:Benzer bir durumu arkadaşım da yaşadığı için biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı