6 Eylül'de okullar açılır mı?

Artık uzaktan olan her şeye alıştım, 8 saat okul da nasıl duruyormuşum aklım almıyor. 1 vaka varken okulları kapatıp 20.000 vaka ile açarlar mı sence? Evet açarlar burası Türkiye.

Ben de hep bunu düşünüyorum. Günün yarısını okulda harcıyormuşuz. Madem böyle oluyorsa isteyen okulda ders görsün isteyen canlı ders alsın. Hem bu şekilde öğretmenler de uzaktan eğitim ve yüz yüze olarak 2'ye ayrılır açıkta kalan öğretmen sayısı azalır. Öğrenciler 2'ye ayrılmış olur ve 1 öğrenciye düşen ilgi süresi artar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de hep bunu düşünüyorum. Günün yarısını okulda harcıyormuşuz. Madem böyle oluyorsa isteyen okulda ders görsün isteyen canlı ders alsın. Hem bu şekilde öğretmenler de uzaktan eğitim ve yüz yüze olarak 2'ye ayrılır açıkta kalan öğretmen sayısı azalır. Öğrenciler 2'ye ayrılmış olur ve 1 öğrenciye düşen ilgi süresi artar.
Eğitim bakanı olursan her şey düzelir gibi hissediyorum..

#Rez alın. Açılacak ve 1 hafta sonra kapatılacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı