- Makaleler
- 3
Bu saldırılar yurtdışından mı yapılıyor yoksa Türkiye'den mi?
Sistem yeterlidir muhtemelen, örneğin şu an bağlandığım sistem 16G bellek 5500 CPU var misal. Özellikle sorun yaşadığım konu ana sayfanın yüklenmesi. Örneğin bu bildirimlere bakmadan önce ana sayfaya girmek için linki yazdığımda yaklaşık 1.5 dakika kadar yüklenmesini bekledim ve ardından açıldı. uBo veya Tampermonkey'den mi bilemiyorum fakat devre dışı bıraktığımda da aynı durum devam ediyor.Aslında tam tersi olması gerekiyor çünkü önceden fazla ön ek bulunan herhangi bir kategoriye girmek istendiğinde yaklaşık 1 dakika yüklenmesini bekliyorduk. Şu an tıklayınca açılıyor. Belki özellikle yaşadığınız bir yer varsa belirtirseniz kontrol edilir. Ayrıca 4 GB RAM veya altı olan sistemlerde ben şahsen biraz zorlanılabileceğini düşünüyorum. Sistem de önemli tarayıcıdan bağımsızsa.
Maalesef bende çok uzun bir süredir böyle. XenForo yeni versiyonlarında belki Chromium'a öncelik veriyordur bilemem ama onda da benzer durumdayım Firefox'daki kadar ağır olmasa da.Evet önceki mesajlarımda ve Ali hocanın konu ana mesajında dediği gibi DC'ye gelen DDoS bant genişliğini kısıtlar ve bunun sonucunda site aşırı yavaş çalışır. Bende de yavaşlamalar oluyor fakat 4-5 gün öncesine kadar ışık hızındaydı. Zaten kategoride sabitli konularda 2025 güncelleme konusunu incelerseniz çeşitli yapılandırmaların yapıldığını görebilirsiniz.
Benden kaynaklıdır o zaman. İnternetimde sorun olmamasına rağmen çok uzun süredir Sosyal bu şekilde.Son 1 aydır çok daha hızlı çalışıyor. Yavaşlık söz konusu bile değildi saldırı alana kadar.
Aslında tam tersi olması gerekiyor çünkü önceden fazla ön ek bulunan herhangi bir kategoriye girmek istendiğinde yaklaşık 1 dakika yüklenmesini bekliyorduk. Şu an tıklayınca açılıyor. Belki özellikle yaşadığınız bir yer varsa belirtirseniz kontrol edilir. Ayrıca 4 GB RAM veya altı olan sistemlerde ben şahsen biraz zorlanılabileceğini düşünüyorum. Sistem de önemli tarayıcıdan bağımsızsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.