Technopat Sosyal Uyarı Affı Ocak 2025

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ban affı konusunu okudunuz mu? 2023 ve öncesi yazım ve gereksiz mesajlar için geçerli. Yediği uyarının bunlarla ilgisi yok yani. 2025'in bir şeyi etkilediği yok. Ayrıca ben sv ya da yönetici değilim, destekte ne olduğunu bilemediğim için konu hakkında yorum yapamam. Tek bildiğim ban affı öyle işlemedi.

2. kez yazın ve açıklanmasını isteyin. Yüksek ihtimal aynı kişiler bakamaz zaten.

Yeni gördüm hocam yok aynı kişi geldi bana.

Devamlı olay çıkartanlar zaten çok hızlı şekilde uzun uyarı alıyor yine, onlar için değişen bir şey olmaz.

Modların kafalarına göre iş yaptığını çok gördüm hatta yazım kurallarına uygun olmayan yeni konu mesajı ve başlıkları da görüyorum. Ayrıca tek bir kelimede de/da ayrımı yapmadan konu açtığım içinde ban yemem saçmalık düzeltsinler ne bu katı olmak çok saçma ve yanlış.

Merhaba Sosyal. Uyarı affı için genel konumuz bu olacaktır. 1 Haziran 2021 tarihinde 1 Ocak 2020 tarihinden önce verilen 192.466 yazım/Türkçe uyarılarına af getirmiştik. Bu afla birlikte toplam 372.466 uyarıyı silmiş bulunuyoruz.

Bu afta sizlerden aldığımız geri bildirimler doğrultusunda "Gereksiz Mesaj" başlıklı uyarılarını da affa dahil ettik.

Bu afta ise 1 Ocak 2023'ten önce verilen:

• Gereksiz mesaj uyarıları,
  • Türkçe/Yazım uyarıları ve onların alt uyarılarını kalıcı olarak sildik.
Toplam 184.000 uyarı silinmiştir. Şu an dikkat etmesine rağmen biriken uyarılardan ötürü uzun süre uyarı alan okurlarımız için bu af oldukça iyi oldu. Tabii ki bu af, uyarılar konusunda yumuşak olacağımız anlamına da gelmiyor, eğer ki kişi hatalarını ısrarla devam ettirirse moderasyon olarak gerekli müdahalede bulunmak durumunda kalacağız. Uyarıların silinmesiyle daha temiz profille devam etmenizi dileriz ve isteriz. Uyarıları silinmeyen varsa bu konu altında belirtebilir. İyi Sosyaller.

Benim silinmemiş.

Keşke direk bütün uyarıları silseydiniz. Yeni olup çok uyarısı olanlar ne olucak?

Geçen bir tane mesaja random attığım için 1 saat ban yedim bence biraz gereksiz bu kadar darboğaz etmeseniz?
Random hadi neyse görüntü kirliliği oluşturuyor, ondan müsaade etmiyorlar da özel ismin baş harfi küçük yazıldı ya da nokta unutuldu diye de 1 gün ban atıyorlar bazen cidden TDK çalışanları bu kadar dikkat etmiyordur.

• Beğen
İfadeler: fiu
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı